Lengvas pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| Tešlai: | ||
| 210 | miltai | |
| 150 gramų | sviestas (minkštas) | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) | |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) | |
| Įdarui: | ||
| 1 skardinė | kondensuotas pienas | |
| 50 gramų | sviestas | |
| 180 gramų | šokoladas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Persijoti i miltus į dubenį, sudėti kapotą sviesto ir kiaušinio trynį. Minkyti.Tada gauta mase iškloti tortinės formą ir padėti pastovėti šaltoje vietoje apie 30 minučių. Po to kepti 180° C temp. apie 20 min.
2.
Kondensuotą pieną kartu su sviestu kaitinkite ant lėtos ugnies, maišant, kol pradės tirštėti. Tada šią masę tolygiai sukrėsti ant iškepusio biskvito. Viską padėti į šaldytuvą 30 - 60 min. Tada ant pyrago viršaus užpilti tirpinto šokolado ir vėl padėti sustingti kelioms valandoms.
Skanaus ;)
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Greitukas“
-
Pynė su džemu
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Gaivusis pyragas
-
Baklava
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Skanausias varškės pyragas
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Citrininis pyragas
-
Pyragas su riešutais
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Varškinis keksas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Kalėdinė eglutė
Lengvas pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
210 -
Sviestas, minkštas,
150 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Sviestas,
50 gramų -
Šokoladas,
180 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persijoti i miltus į dubenį, sudėti kapotą sviesto ir kiaušinio trynį. Minkyti.Tada gauta mase iškloti tortinės formą ir padėti pastovėti šaltoje vietoje apie 30 minučių. Po to kepti 180° C temp. apie 20 min.
Kondensuotą pieną kartu su sviestu kaitinkite ant lėtos ugnies, maišant, kol pradės tirštėti. Tada šią masę tolygiai sukrėsti ant iškepusio biskvito. Viską padėti į šaldytuvą 30 - 60 min. Tada ant pyrago viršaus užpilti tirpinto šokolado ir vėl padėti sustingti kelioms valandoms.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rita
2016-01-27 21:19
O tai cukru i miltus berti?
-
Justė
2015-11-06 17:52
Labai skanu :) Tik aš dar pabarstukų dėjau, tai išvis super :)
-
rūta
2015-03-17 14:51
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
