Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | jautiena (nugarinė) |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kepsniukai folijoje
-
Sotieji zrazai
-
Virtos veršelio kojos
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Įdaryti burokėliai
-
Šernienos kepsnys
-
Strėvos suktinis
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kaukazo šašlykai
-
Kibinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Paprika įdaryta faršu
-
Keptas paršelis
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
