
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Neringos kepsnys
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Avienos muštiniai
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Naminiai kotletukai
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kotletai su įdaru
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Sultingas šnicelis
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kepta veršiena
-
Kotletai
-
Jautienos kepsnys
-
Kotletai pomidorų padaže
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...