
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Itališka veršienos filė
-
Karštas plovas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Egzotiškas karbonadas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kiauliena su imbieru
-
Aštrus guliašas
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Gruziškas jautienos šašlykas
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...