Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta šoninė
- Kepenys su mandarinais
- Paprikų laiveliai
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Kotletukai su sūriu
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Steikas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Gardūs veršienos karbonadai
- Stirnienos vyniotiniai
- Sprandinė kopūsto lape
- Kiaulienos kepsneliai
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Aurimo šašlykas
- Garfildo lazanija
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Įdarytas netikras zuikis
- Keptas, įdarytas paršelis
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...