Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | jautiena (nugarinė) |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Mėsos kukuliukai
-
Jautienos kukuliai
-
Šernienos kepsnys
-
Dešrelės su įdaru
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos muštinis
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Keptas jautienos kumpis
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Šašlykai iškylai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kiaulienos karis
-
Kiauliena su keptais pomidorais
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
