
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kotletai "Du viename"
-
Kiaulienos kotletai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Vyniotinis Kubilas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Avienos šonkauliukai
-
Itališka veršienos filė
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos kotletai
-
Šašlykai iškylai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Ūkininko suktinukas
-
Virtos kiaulės kojos
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Veršienos kepsnys
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...