
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta menkė
-
Veršienos pjausniai
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Suktinukai
-
Netikras zuikis
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Įdaryta paprika
-
Kepta triušiena
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Veršienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...