
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Basturma
-
Medžiotojų šašlykai
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Jautienos šašlykas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Daniškas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Keptas kumpis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Paprasti balandėliai
-
Mėsa folijoje
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...