
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Naminiai mėsainiai
-
Kiaulienos guliašas
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Mėsos kepsniai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kepsniukai folijoje
-
Kiaulienos muštinis
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Veršienos maltiniai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Jautienos cimesas
-
Įdaryti makaronai
-
Faršo vyniotinis
-
Kiaulienos šašlykai
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai