1 kilogramas | avienos |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršu įdarytos paprikos
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Basturma
- Dzūkiški kukulaičiai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Griežčių apkepas su mėsa
- Itališka veršienos filė
- Prancūziškas triušis
- Garfildo lazanija
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Jautienos kepsnys
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Keptos veršienos šlaunelės
- Jautienos čenakai
- Įdaryti pievagrybiai
- Triušienos šašlykas
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Avienos šašlykas
Kaukazietiškas šašlykas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai - Aitrioji paprika, maltas
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną supjaustyti po 30-35 gramus, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms. Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
Komentarai (22)
-
inga
2016-07-04 13:12
Skanus saslykai
-
Kaukazas & Gruzija :D
2015-04-03 22:01
Tai tikrai geras receptas ! Tik PATIKSLINAME DEL DRUSKOS ! Druska patartina uzberti pries pat kepima ir neperdaug. Taip mesa buna sultingesne. Taip Gruzijoje gaminami saslykai is avienos, kiaulienos, jautienos, zverienos, paukstienos. Jautienai, zverienai ir avienai reikia daugiau svogunu ir sausai marinuoti 8-12 valandu iki kepimo. Kiauliena ir paukstiena siuo receptu pakanka marinuoti 1.5-2.5 val. Kepant patartina kas 5 minutes apslakstyti vynu ar alumi.
-
Liepa
2011-07-01 21:04
o kaip nenurodant gavėjo pavadinimo pervesti pinigus?
ar žinot kas nors ką nors apie tai?
-
Agentura
2011-06-17 11:59
puikus receptas...
-
Petras
2010-09-04 13:28
Ingredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoje šlykštaus anglų žodžio INGREDIENT,rašykite SUDĖTIS,tada bus skanu.
-
indre
2010-07-29 17:54
skaniai skamba,einu raugt :super:
-
Zinanti
2010-06-01 15:33
na tikra kaukazietiska saslyka tikrai nemarinuoja su svogunais ir cesnakais... vieninteliai ingridientai yra zoleles kaip mairunas, bazilikas, petrazoles, kalendra ir t.t. mesa gerai itrinama siomis prieskoninemis zolelemis paliekama kelioms valandoms ir kepama ;-)
-
edmundas
2010-05-19 22:12
Vincentai-vokiečiai šašlykus vadina šašlykais.Kažin pagal tave,kaip juos vadina kiničiai?
-
MARIUS
2010-01-09 21:49
super saslykas :super2:
-
Ieva
2009-12-27 16:30
Saslykai yra mano megstamiausias patiekalas :-) ;-) :super: Z