| 1 kilogramas | avienos |
| 4 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Virdžinijos kumpis
-
Kotletai su įdaru
-
Kotletukai su bulvėm
-
Pyragas su mėsa
-
Purienos
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Jautienos kepsnys
-
Paprastieji šašlykai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Keptos kepenėlės
-
Naminiai hamburgeriai
-
Triušienos šašlykas
-
Guliašas
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Sultingi jautienos kotletai
Kaukazietiškas šašlykas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai - Aitrioji paprika, maltas
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną supjaustyti po 30-35 gramus, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms. Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
Komentarai (22)
-
inga
2016-07-04 13:12
Skanus saslykai
-
Kaukazas & Gruzija :D
2015-04-03 22:01
Tai tikrai geras receptas ! Tik PATIKSLINAME DEL DRUSKOS ! Druska patartina uzberti pries pat kepima ir neperdaug. Taip mesa buna sultingesne. Taip Gruzijoje gaminami saslykai is avienos, kiaulienos, jautienos, zverienos, paukstienos. Jautienai, zverienai ir avienai reikia daugiau svogunu ir sausai marinuoti 8-12 valandu iki kepimo. Kiauliena ir paukstiena siuo receptu pakanka marinuoti 1.5-2.5 val. Kepant patartina kas 5 minutes apslakstyti vynu ar alumi.
-
Liepa
2011-07-01 21:04
o kaip nenurodant gavėjo pavadinimo pervesti pinigus?
ar žinot kas nors ką nors apie tai?
-
Agentura
2011-06-17 11:59
puikus receptas...
-
Petras
2010-09-04 13:28
Ingredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoje šlykštaus anglų žodžio INGREDIENT,rašykite SUDĖTIS,tada bus skanu.
-
indre
2010-07-29 17:54
skaniai skamba,einu raugt :super:
-
Zinanti
2010-06-01 15:33
na tikra kaukazietiska saslyka tikrai nemarinuoja su svogunais ir cesnakais... vieninteliai ingridientai yra zoleles kaip mairunas, bazilikas, petrazoles, kalendra ir t.t. mesa gerai itrinama siomis prieskoninemis zolelemis paliekama kelioms valandoms ir kepama ;-)
-
edmundas
2010-05-19 22:12
Vincentai-vokiečiai šašlykus vadina šašlykais.Kažin pagal tave,kaip juos vadina kiničiai?
-
MARIUS
2010-01-09 21:49
super saslykas :super2:
-
Ieva
2009-12-27 16:30
Saslykai yra mano megstamiausias patiekalas :-) ;-) :super: Z
