Bajoriški Radvilų zrazai
AUTORIUS:
Obelių aliejus
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek jautiena (filė)
2 vienetai svogūnai
200 gramų duona
1 vienetas kiaušiniai
200 gramų lašinukai (švieži arba rūkyti)
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 stiklinė sultinys (jautienos)
1 vienetas pastarnokas
šiek tiek aliejaus
šiek tiek svogūnų laiškai
šiek tiek čiobreliai (šakelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis.
2.
Nupjaukite nuo duonos plutą, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį.
3.
Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.
4.
Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami siūlu ar dantų krapštukais.
5.
Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.
6.
Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.
7.
Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir patroškinkite.
8.
Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bajoriški Radvilų zrazai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis.

  2. Nupjaukite nuo duonos plutą, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį.

  3. Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.

  4. Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami siūlu ar dantų krapštukais.

  5. Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.

  6. Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.

  7. Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir patroškinkite.

  8. Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.

Receptą atsiuntė Obelių aliejus
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų