
šiek tiek | jautiena (filė) |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | duona |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | lašinukai (švieži arba rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 stiklinė | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | pastarnokas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | čiobreliai (šakelės) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai lenkiškai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Turkiškas kebabas
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Naminis šnicelis
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Įdaryti burokėliai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Naminiai mėsainiai
-
Kukuliukai švediškai
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Neįprasti šašlykai
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Škotiški kiaušiniai
-
Triušienos kukuliai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
Bajoriški Radvilų zrazai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Jautiena, filė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Duona,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Lašinukai , švieži arba rūkyti,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
1 stiklinė -
Pastarnokas,
1 vienetas - Aliejus
- Svogūnų laiškai
- Čiobreliai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis.
Nupjaukite nuo duonos plutą, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį.
Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.
Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami siūlu ar dantų krapštukais.
Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.
Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.
Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir patroškinkite.
Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.