
Grill dešrelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | dešrelės |
1 pakelis | kotanyi česnakinis marinatas |
300 mililitrų | aliejaus |
1 galva | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Prieskonių mišinį sumaišyti su aliejumi ir actu, juo užpilti namines dešreles.
2.
Svogūną supjaustyti ir dėti į dubenį su dešrelėmis. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, dažnai vartant, norint sulaukti tobulo rezultato. Skanaus!
4.
Prie dešrelių puikiai tinka šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvinto kepsnys
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Ekspress šašlykai
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Įdaryta veršiena
-
Veršienos šniceliai
-
Kukuliai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Egzotiškas karbonadas
-
Virtos kiaulės kojos
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Guliašas
-
Itališka veršienos filė
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kotletukai
Grill dešrelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Dešrelės,
1.5 kilogramo -
Kotanyi česnakinis marinatas,
1 pakelis -
Aliejus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
1 galva -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Prieskonių mišinį sumaišyti su aliejumi ir actu, juo užpilti namines dešreles.
Svogūną supjaustyti ir dėti į dubenį su dešrelėmis. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, dažnai vartant, norint sulaukti tobulo rezultato. Skanaus!
Prie dešrelių puikiai tinka šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...