Jautienos kepsnys
AUTORIUS:
Simonas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės jautienos nugarinė
3 valgomieji šaukštai aliejaus
2 žiupsneliai druska
2 žiupsneliai pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos kepsnys

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.

  2. Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.

  3. Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.

  4. Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.

Receptą atsiuntė Simonas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų