
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta marinuota veršiena
-
Šašlykai vyno marinate
-
Aštrus karbonadas
-
Kotletukai ant laužo
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Kotletai "Du viename"
-
Sauliaus kibinai
-
Aurimo šašlykas
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Mėsos apkepėlė
-
Netikras zuikis tešloje
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Balandėliai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Zrazai
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...