Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 riekės | jautienos nugarinė |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkas kepsnys
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Keptas paršelis
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Suadytas karbonadas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Vikšrų vakarienė
-
Mėsos kukuliai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Apkepas „Greitukas“
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Spanguolinis šašlykas
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Kepsnys garstyčių padaže
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
