Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 riekės | jautienos nugarinė |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Mėsos apkepas
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Mėsos kepsniai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Smaližių liežuvis
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kotletukai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Trapūs,sultingi kibinai
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
