Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 riekės | jautienos nugarinė |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos naminės dešrelės
-
Škotiški kiaušiniai
-
Mėsa folijoje
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Neringos kepsnys
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Kaimiškas pjausnys
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Iškylos dešrelės
-
Stirnienos kumpis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Paprika įdaryta faršu
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
