Liežuvis su grybais
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas jaučio liežuvis (arba kiaulės, virtas)
200 gramų grietinėlės, 35%
300 gramų grybai
1 vienetas morkos
šiek tiek svogūnai
šiek tiek obelių aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnus pakepinti aliejuje kartu su grybais, įpilti grietinėlės, sudėti sutarkuotą morką, pagardinti druska bei pipirais. Į kepimo skardą dėti virtą liežuvį, užpilti padažą ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių.

Bajorų virtuvėje buvo populiaru naudot mėsos subproduktus, derinti mėsą su grybais. Sotūs patiekalai buvo tarsi bajoriškosios virtuvės vizitinė kortelė.


Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"

Populiariausi receptai šią savaitę

Liežuvis su grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus pakepinti aliejuje kartu su grybais, įpilti grietinėlės, sudėti sutarkuotą morką, pagardinti druska bei pipirais. Į kepimo skardą dėti virtą liežuvį, užpilti padažą ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių.

Bajorų virtuvėje buvo populiaru naudot mėsos subproduktus, derinti mėsą su grybais. Sotūs patiekalai buvo tarsi bajoriškosios virtuvės vizitinė kortelė.


Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"

Receptą atsiuntė Tomas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų