330 | kiaulienos faršas |
1 vienetas | cukinija |
180 gramų | fermentinio sūrio |
100 gramų | ryžiai |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | džiovintas raudonėlis |
Pasūdytame vandenyje išvirti ryžius.
Burokine tarka sutarkuotą morką pakepinti su aliejumi ir sumaišyti su faršu, pagardinti trupučiu druskos, juodųjų maltų pipirų bei kitų mėgstamų prieskonių. Įmaišyti ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiniškos šventės namuose
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Kepsniukai folijoje
- Iškylos dešrelės
- Keptų kepenų gaminimas
- Veršienos šašlykas
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kiauliena pagal Aistę
- Kepsnys su persikų padažu
- Sūrio kamuoliukai
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Mėsos apkepėlė
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Kepta jautienos nugarinė
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
Įdaryta cukinija
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
330 -
Cukinija,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
180 gramų -
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją perpjauti pusiau, išskobti, įtrinti česnaku bei druska ir palikti pastovėti.
Pasūdytame vandenyje išvirti ryžius.
Burokine tarka sutarkuotą morką pakepinti su aliejumi ir sumaišyti su faršu, pagardinti trupučiu druskos, juodųjų maltų pipirų bei kitų mėgstamų prieskonių. Įmaišyti ryžius.Cukinijos puseles įdaryti paruoštu faršu, sudėti ant viršaus pomidorų griežinėlius ir, sudėjus į aliejumi išteptą skardą, pašauti valandai į gerai įkaitintą orkaitę. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, išimti iš orkaitės, pašlakstyti pomidorų padažo bei majonezo mišiniu, apibarstyti tarkuotu sūriu ir vėl šauti į orkaitę. Kol sūris išsilydys ir šiek tiek apskrus. Skanaus!