1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!

Padažas su voveraitėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai (švieži arba džiovinti) |
šiek tiek | petražolės (šviežios arba džiovintos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
1 stiklinė | voveraitės (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies padažas
-
Česnakinis padažas
-
Spanguolių padažas
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Viskio karamelė
-
Žuvies padažas su krienais
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Grybų padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Mango padažas
-
Krienų užpilas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Kavos padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Jogurtinis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Padažas "Čili"
-
Raudonasis padažas
Padažas su voveraitėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Krapai, švieži arba džiovinti
- Petražolės, šviežios arba džiovintos
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
-
Voveraitės, virtos,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Čiobreliai, džiovinti
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...