1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!
Padažas su voveraitėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai (švieži arba džiovinti) |
šiek tiek | petražolės (šviežios arba džiovintos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
1 stiklinė | voveraitės (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurto padažas
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Česnakinis pesto padažas
- Kmynų padažas
- Česnako padažas
- Baklažanų-česnakų pasta
- Aštri salsa
- Guacamole
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Užtepėlė
- Avokado padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Pomidorų padažas
- Citrinų sirupas
- Padažas – marinatas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Česnakinis padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Padažas su voveraitėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Krapai, švieži arba džiovinti
- Petražolės, šviežios arba džiovintos
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
-
Voveraitės, virtos,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Čiobreliai, džiovinti
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...