Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.

Brokolių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | brokoliai |
50 gramų | sviestas |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (33-35 proc. riebumo) |
50 gramų | sūris (parmezano) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | česnakas (milteliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių padažas
-
Padažas su avokadu
-
Pomidorų padažas picai
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Pievagrybių padažas
-
Medaus padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Padažas – marinatas
-
Marinatas vištienai
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Pieno padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Avokadų padažas su citrina
-
Padažas bulvėms
Brokolių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
400 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinėlė, 35%, 33-35 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Sūris, parmezano,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Česnakas, milteliais
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...