Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Brokolių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | brokoliai |
| 50 gramų | sviestas |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% (33-35 proc. riebumo) |
| 50 gramų | sūris (parmezano) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | česnakas (milteliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Raudonas grietinės padažas
-
Imbiero sirupas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Padažas su avokadu
-
Kavos padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Picos padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Žuvies padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Raudonasis padažas
-
Tikra Guacamole
-
Pikantiškas padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
Brokolių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
400 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinėlė, 35%, 33-35 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Sūris, parmezano,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Česnakas, milteliais
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
