Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Brokolių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | brokoliai |
| 50 gramų | sviestas |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% (33-35 proc. riebumo) |
| 50 gramų | sūris (parmezano) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | česnakas (milteliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri salsa
-
Jogurtinis padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Salotų padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Česnakinis pesto padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Raudonas grietinės padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Padažas – marinatas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Konservuota adžika
-
Padažas bulvėms
-
Padažas "Čili"
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Pomidorų padažas su grybais
Brokolių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
400 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinėlė, 35%, 33-35 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Sūris, parmezano,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Česnakas, milteliais
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
