Brokolių padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų brokoliai
50 gramų sviestas
200 mililitrų grietinėlės, 35% (33-35 proc. riebumo)
50 gramų sūris (parmezano)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek česnakas (milteliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.

Populiariausi receptai šią savaitę

Brokolių padažas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų