Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | pienas |
| 250 gramų | briuselio kopūstai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | bulvių |
| 100 gramų | žirniai (konservuoti) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Bulbienė
-
Lauko čili sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Juka
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
6 stiklinės -
Briuselio kopūstai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
