Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienas |
250 gramų | briuselio kopūstai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
100 gramų | žirniai (konservuoti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananų sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Mamos žirnių sriuba
- Itališka manų kruopų sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Lauko čili sriuba
- Tiršta sūrio sriuba
- Sūrio sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Burokėlių-grybų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Svogūnų trinta sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Sriuba su brokoliais
- Vasariška sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Žirnelių sriuba
- Svogūnų sriuba
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
6 stiklinės -
Briuselio kopūstai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...