
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienas |
250 gramų | briuselio kopūstai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
100 gramų | žirniai (konservuoti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Moliūgų sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Grybų sriuba su duona
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
6 stiklinės -
Briuselio kopūstai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...