Tiršta sūrio sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek | druska |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | lydytas sūris |
šiek tiek | žalumynų (įvairūs) |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
3.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių sriuba
- Burokėlių sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Pieniška žuvienė
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Šalta ispaniška sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Vengriški barščiai
- Koldūnų sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Sūrio sriuba
- Paprikų sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Vištienos sultinys
- Dilgėlių sriubytė
- Vaistai nuo pachmelo
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
Tiršta sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Druska
-
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Lydytas sūris,
400 gramų - Žalumynai, įvairūs
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...