Tiršta sūrio sriuba
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek druska
1 vienetas poras
1 vienetas svogūnai
60 gramų sūris (fermentinis)
400 gramų lydytas sūris
šiek tiek žalumynų (įvairūs)
šiek tiek sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
3.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tiršta sūrio sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.

  2. Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.

  3. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų