Tiršta sūrio sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 60 gramų | sūris (fermentinis) |
| 400 gramų | lydytas sūris |
| šiek tiek | žalumynų (įvairūs) |
| šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
3.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Trinta burokelių sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Trinta aguročių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Juka
-
Jogurto sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Čili sriuba
Tiršta sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Druska
-
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Lydytas sūris,
400 gramų - Žalumynai, įvairūs
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
