
Tiršta sūrio sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek | druska |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | lydytas sūris |
šiek tiek | žalumynų (įvairūs) |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
3.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Trinta burokelių sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Suomiška žuvienė
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Brokolių sriuba su pupomis
Tiršta sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Druska
-
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Lydytas sūris,
400 gramų - Žalumynai, įvairūs
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...