
Tiršta sūrio sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek | druska |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | lydytas sūris |
šiek tiek | žalumynų (įvairūs) |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
3.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Lauko čili sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Koldūnų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Pupelių sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Kaliaropių sriuba
Tiršta sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Druska
-
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Lydytas sūris,
400 gramų - Žalumynai, įvairūs
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...