
Tiršta sūrio sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek | druska |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | lydytas sūris |
šiek tiek | žalumynų (įvairūs) |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
3.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Juka
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Agurkų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Kopūstienė su grybais
-
Greitoji sriubukė
-
Suomiška žuvienė
-
Jogurto sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
Tiršta sūrio sriuba
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Druska
-
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Lydytas sūris,
400 gramų - Žalumynai, įvairūs
- Sultinys
Gaminimo eiga:
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai