Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | citrinos |
| 400 gramų | kopūstai |
| 4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
| 80 gramų | sviestas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
| 120 gramų | miežiai |
| 2 litrai | sultinys |
| 5 valgomieji šaukštai | saulėgrąžos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Moliūgų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Vištienos sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Juka
-
Žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Kopūstai,
400 gramų -
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
80 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miežiai,
120 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Saulėgrąžos,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
