Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus

Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
400 gramų | kopūstai |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
80 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
120 gramų | miežiai |
2 litrai | sultinys |
5 valgomieji šaukštai | saulėgrąžos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Trinta burokelių sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Sriuba su makaronais
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Pertrinta burokėlių sriuba
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Kopūstai,
400 gramų -
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
80 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miežiai,
120 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Saulėgrąžos,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...