1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
400 gramų | kopūstai |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
80 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
120 gramų | miežiai |
2 litrai | sultinys |
5 valgomieji šaukštai | saulėgrąžos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Grybų sriuba
- Sriuba su makaronais
- Trinta aguročių sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Sriuba "Charčio"
- Ukrainietiški barščiai
- Svogūnų sriuba
- Kreminė krevečių sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Grybų sriuba su slyvomis
- Trinta kukurūzų sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Itališka manų kruopų sriuba
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Sriuba „Minestrone“
- Pieniška žuvienė
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Daržovių sriuba
- Mėlynių sriuba
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Kopūstai,
400 gramų -
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
80 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miežiai,
120 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Saulėgrąžos,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus