Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | citrinos |
| 400 gramų | kopūstai |
| 4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
| 80 gramų | sviestas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
| 120 gramų | miežiai |
| 2 litrai | sultinys |
| 5 valgomieji šaukštai | saulėgrąžos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Trinta bulvienė
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sultinys
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Baravykų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Paprikų sriuba
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Kopūstai,
400 gramų -
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
80 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miežiai,
120 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Saulėgrąžos,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
