Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | morkos |
| 2 stiklinės | sultinys |
| 2 vienetai | bulvių |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 2 riekės | balta forminė duona |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | karis |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
2.
Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.
3.
Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
4.
Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvienė
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Cukinijų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Trinta bulvienė
-
Svogūnų sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Kreminė salierų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pomidorų sriuba
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
500 gramų -
Sultinys,
2 stiklinės -
Bulvės,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Balta forminė duona,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
ausra
2012-05-14 14:45
labai skani sriuba :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
