
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | morkos |
2 stiklinės | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 riekės | balta forminė duona |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
2.
Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.
3.
Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
4.
Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Cukinijų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
500 gramų -
Sultinys,
2 stiklinės -
Bulvės,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Balta forminė duona,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
ausra
2012-05-14 14:45
labai skani sriuba :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...