
Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
250 gramų | žuvies piršteliai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
150 gramų | žirniai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos seliavos
-
Lašišos troškinys
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Karališkoji silkė
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Keptos plekšnės
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta stinta su krapais
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies apkepas
-
Žuvis su brokoliais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Lašiša su daržovėmis
-
Folijoje kepta lašiša
Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Žuvies piršteliai,
250 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...