Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žuvis (filė) |
| 250 gramų | žuvies piršteliai |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | žiediniai kopūstai |
| 150 gramų | žirniai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašišos kepsneliai
-
Lašišos šašlykas
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Silkė su morkomis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Farširuota lydeka
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su brokoliais
-
Žuvies filė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies kepsneliai
-
Menkės kotletukai
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Žuvis su garstyčiomis
Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Žuvies piršteliai,
250 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
