Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 vienetai | kalmarai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Įdaryta lazanija
- Troškinta lydeka
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Kepti karpiai
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Farširuota lydeka
- Lašiša su daržovėmis
- Keptas karpis tešloje
- Žuvies kotletai
- Troškinta žuvis
- Lašišos šašlykas
- Menkė tešloje
- Orkaitėje kepta lašiša
- Virtas karšis
- Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
- Bulviniai blynai su lašiša
- Saida margoje tešloje
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Eršketas šampane
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Žalumynai
- Aitrioji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...