![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 vienetai | kalmarai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliai
-
Keptos kuojos
-
Troškintas lynas
-
Žuvies pudingas
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Keptas ungurys
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Virta žuvis tešloje
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Silkė su svogunais marinate
-
Žuvies šašlykai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta menkė
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Žuvies blynukai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Silkė su džiovintais grybais
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Žalumynai
- Aitrioji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...