Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 vienetai | kalmarai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kulebekas
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Karpis pietums
- Pica su lašiša
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Aštrios krevetės grilyje
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Suktinukai
- Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
- Orkaitėje keptos dorados
- Žuvis su persikais
- Žuvies kotletai
- Silkė su morkomis
- Žuvies zrazai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Troškintas lynas
- Skumbrė mikrobanginėje
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Žuvies ir pupelių blynai
- Norvegiška menkė vasariškai
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Žalumynai
- Aitrioji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...