Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | brendis |
| 4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 4 vienetai | kalmarai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos seliavos
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies troškinys
-
Plekšnė su padažu
-
Keptos midijos su sūriu
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Redos lašiša
-
Žuvies užkepėlė
-
Lašiša grilyje
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Jūreivio sapnas
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Žuvis su brokoliais
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Tagliatelle all`astice
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies kotletai
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Žalumynai
- Aitrioji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
