Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.
Žuvis su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 400 gramų | jūros lydeka (filė) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 350 gramų | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta lašiša
-
Keptos midijos su sūriu
-
Farširuota lydeka
-
Lašišos užkandėlė
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Žuvies pyragas
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Lašiša su krapų padažu
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Karpis su salotomis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Pica su lašiša
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvis su persikais
Žuvis su migdolais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros lydeka, filė,
400 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Migdolai,
350 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
