
Karpis su sūrio kepurėle
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | karpis | |
100 gramų | sūris | |
4 vienetai | morkos | |
1 sauja | žemės riešutai | |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
2.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
3.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
4.
Sūrį sutarkuokite.
5.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
6.
Morkas apkepkite atskirai.
7.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
8.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
9.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Spageti su krevetėmis
-
Virta žuvis tešloje
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Lašišos vėrinukai
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Midijos su špinatais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Karpis su salotomis
-
Žuvis padaže
-
Karpis su porais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pyragas su lašišos įdaru
Karpis su sūrio kepurėle
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Karpis,
1 vienetas -
Sūris,
100 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Žemės riešutai,
1 sauja -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
Sūrį sutarkuokite.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
Morkas apkepkite atskirai.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...