
Karpis su sūrio kepurėle
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | karpis | |
100 gramų | sūris | |
4 vienetai | morkos | |
1 sauja | žemės riešutai | |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
2.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
3.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
4.
Sūrį sutarkuokite.
5.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
6.
Morkas apkepkite atskirai.
7.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
8.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
9.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tagliatelle all`astice
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Žuvies pyragas
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies kepsneliai
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašišos šašlykas
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Suktinukai
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Greiti lašišos kepsneliai
Karpis su sūrio kepurėle
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Karpis,
1 vienetas -
Sūris,
100 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Žemės riešutai,
1 sauja -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
Sūrį sutarkuokite.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
Morkas apkepkite atskirai.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...