
Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai | upėtakis |
2 valgomieji šaukštai | citrinos |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
2.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
3.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas starkis
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Keptos kuojos
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Kepta stinta su krapais
-
Kepta lašiša
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Plekšnės filė su plutele
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Lašišos šašlykas
-
Lašišos kepsneliai
-
Kepta lydeka
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Menkės apkepas su grybais
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Lydekos kepsneliai
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Upėtakis,
4 gabalai -
Citrinos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...