Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai | upėtakis |
2 valgomieji šaukštai | citrinos |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
2.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
3.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis padaže
- Žuvis tešloje
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su vaisiais
- Kulebekas
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Marinuota stinta
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Midijos su špinatais
- Marinuotas keptas sterkas
- Nuostabioji paelija
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Karpis, keptas orkaitėje
- Keptos seliavos
- Silkė su džiovintais grybais
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Saida margoje tešloje
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Upėtakis,
4 gabalai -
Citrinos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...