
Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai | upėtakis |
2 valgomieji šaukštai | citrinos |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
2.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
3.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Rūkytas Karpis
-
Kepta menkė
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Kepta lydeka
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta lašiša
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Žuvis su persikais
-
Lašišos šašlykas
-
Žuvies užkepėlė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Lašiša folijoje
-
Lazanija su lašiša
-
Kepta žuvies filė
-
Folijoje kepta lašiša
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Menkė garuose
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Upėtakis,
4 gabalai -
Citrinos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...