5 | kiaušiniai |
1 vienetas | kiauliena ((karka)) |
2 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | miltai |
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinienė su varške
- Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
- Aluje keptas viščiukas
- Žuvies šašlykai
- Aštri troškinta aviena
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Keptas ungurys
- Kepti agurkai
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Apelsininė lašiša
- Rudens blynai
- Paprika įdaryta faršu
- Agurkų pjausniai
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Įdaryti svogūnai
- Skrebučiai pusryčiams
- Lašišos šašlykas
- Vištienos kepsniukai
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Pieniška moliūgų sriuba
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
5 -
Kiauliena, (karka),
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jei karka per sūri nuverdame. Nukaukiname, susmulkiname. Pakepiname su smulkiai pjaustytomis paprikomis, pagardinam prieskoniais.
Kiaušinius paplakame, įmaišome miltus, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Turim gauti omleto masę. Ją paskleidžiam ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepak 180°C temp., kol gražiai apskrunda.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.Kai šiek tiek pravėsta vėl išsukame, aptepame majonezu ir padažu, ant viršaus paskleidžiame paruoštą karkos įdarą. Gražiai susukame ir dar apie 10 min. pakepiname 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.