Bulviniai blynai su mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
1 vienetas svogūnai
3 skiltelės česnakas
250 gramų kiaulienos faršas
2 vienetai kiaušiniai
500 gramų bulvių
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Susmulkinkite pusę svogūno, sutrinkite česnako skilteles ir visa tai sumaišykite su faršu. Įmuškite vieną kiaušinį, berkite druskos bei pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Taip paruoštą faršą palaikykite apie pusvalandį.
Tuo tarpu rankine tarka susitarkuokite bulves, į masę įtarkuokite ir likusią pusę svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite.
Įkaitinkite gerai keptuvę, aliejaus nepagailėkite (bet blynų nereikia paskandinti). Keptuvėje sluoksniuokite: bulvių tarkiai, faršas (suformuokite plokščią ploną blynelį) ir vėl bulvių tarkiai. Gerai apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulviniai blynai su mėsa

Komentarai: 52
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkinkite pusę svogūno, sutrinkite česnako skilteles ir visa tai sumaišykite su faršu. Įmuškite vieną kiaušinį, berkite druskos bei pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Taip paruoštą faršą palaikykite apie pusvalandį.
Tuo tarpu rankine tarka susitarkuokite bulves, į masę įtarkuokite ir likusią pusę svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite.
Įkaitinkite gerai keptuvę, aliejaus nepagailėkite (bet blynų nereikia paskandinti). Keptuvėje sluoksniuokite: bulvių tarkiai, faršas (suformuokite plokščią ploną blynelį) ir vėl bulvių tarkiai. Gerai apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (52)


  • egiux 2017-02-06 20:00

    skanu tikrai


  • nas 2015-03-06 19:10

    Kodėl bulvių tarkiai taip spraigo? :o


  • leovytas 2015-01-18 11:51

    Tai "Kedainiu blynai"


  • nijole 2015-01-07 20:39

    mmmm skanumelis jau isbandyta


  • lija 2014-03-11 11:29

    skanu buna,kai bulves tarkuoji su burokine trintuve.Tik reiktu pasirinkti tokia smulkesne...tai padeda,kai skubi.Greiciau nei tarkuojant su smulkia kad ir elektrine trintuve.O šeip šiuos blynus kepu jau seniai ir labai skanus buna :)


  • ursula 2014-03-04 17:57

    as paskutiniu metu siuos blynus kepu su pakepintu farsu,o ne su zaliu,daug greiciau iskepa ir taip pat labai skanu :)


  • ina 2013-02-20 13:18

    oioioioi apsiseilijau ,begu bandyti kept :bravo:


  • Jonas 2012-02-08 18:07

    mano labai labai skanus gavosi :))) visi laimingi ir sotus :)) ir reikalauja dar ir dar :)


  • zizi 2011-12-04 12:42

    pati dar nebandziau,tik pas drauge valgiau,laaaaaaabai skanu,super! :super: :super:


  • Daiva 2011-07-22 20:37

    Smagu kai įdedama tokių receptų :) katik išbandžiau ir aš, tik torkavau su elektrine mašina ir šiektiek nupyliau susidariusią sunką, dėjau du kiaušinius ir pora šaukštų miltų. Visi skaniai pavalgėme :)


Daugiau receptų