Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
20 lapų tešla (šaldyta, )
2 vienetai morkos
2 vienetai salierai (steibai)
1 vienetas paprika (saldi)
50 gramų ryžių makaronai (stikliniai)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai padažas (tailandietiškas žuvų)
1 vienetas kiaušiniai
Skrudinimui:
2 litrai aliejaus
Padažui:
200 gramų jogurtas (natūralus)
2 vienetai pipirai (čili)
2 skiltelės česnakas
šiek tiek kalendra (šviežios)
3 vienetai svogūnų laiškai
1 stiklinė padažas (tailandietiškas žuvų arba sojos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mažais kubeliais supjaustyti salierus, papriką ir morkas. Keptuvėje įkaitinti 2 valg. šaukštus aliejaus, sudėti supjaustytas morkas ir pakepinti 3 minutes.
Tada sudėti papriką ir salierus, kepti nuolatos maišant dar 5 minutes. Iškepus, ataušinti.
2.
Makaronus virti vandenyje 4 minutes (ar kaip nurodyta ant pakuotės). Išvirus įdėti į šaltą vandenį ir nukošti.
3.
Į atšaldyto suktinukų tešlos lapo kampą įstrižai padėti 2 arbat. šaukštelius keptų daržovių, 2 arbat. šaukštelius stiklinių makaronų, susukti tešlos kampu į vidų iki vidurio, sudėti kraštus be įdaro į vidų, ir susukti iki galo. Kraštus sulipdyti kiaušiniu (suplaktu).
4.
Įkaitinti aliejų iki 170 °C, įdėti suktinukus, kepti ~4 minutes iki kol apskrus iš visų pusių, kartais perverčiant suktinukus mentele ant kitos pusės. Išėmus
suktinukus iš aliejaus, padėti ant popierinio rankšluosčio ar servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.
5.
Padažui smulkiai sukapoti česnaką, čili pipirus be sėklų, svogūnų laiškus ir kalendras. Įmaišyti į jogurtą, įpilti žuvų arba sojos padažą ir permaišyti dar sykį.
Patiekti prie keptų suktinukų.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Skrudinimui: Padažui:
Gaminimo eiga:
  1. Mažais kubeliais supjaustyti salierus, papriką ir morkas. Keptuvėje įkaitinti 2 valg. šaukštus aliejaus, sudėti supjaustytas morkas ir pakepinti 3 minutes.
    Tada sudėti papriką ir salierus, kepti nuolatos maišant dar 5 minutes. Iškepus, ataušinti.

  2. Makaronus virti vandenyje 4 minutes (ar kaip nurodyta ant pakuotės). Išvirus įdėti į šaltą vandenį ir nukošti.

  3. Į atšaldyto suktinukų tešlos lapo kampą įstrižai padėti 2 arbat. šaukštelius keptų daržovių, 2 arbat. šaukštelius stiklinių makaronų, susukti tešlos kampu į vidų iki vidurio, sudėti kraštus be įdaro į vidų, ir susukti iki galo. Kraštus sulipdyti kiaušiniu (suplaktu).

  4. Įkaitinti aliejų iki 170 °C, įdėti suktinukus, kepti ~4 minutes iki kol apskrus iš visų pusių, kartais perverčiant suktinukus mentele ant kitos pusės. Išėmus
    suktinukus iš aliejaus, padėti ant popierinio rankšluosčio ar servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.

  5. Padažui smulkiai sukapoti česnaką, čili pipirus be sėklų, svogūnų laiškus ir kalendras. Įmaišyti į jogurtą, įpilti žuvų arba sojos padažą ir permaišyti dar sykį.
    Patiekti prie keptų suktinukų.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų