
1 kilogramas | kalmarai (švieži) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | krakmolas (kukurūzų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
120 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | kiaušiniai (išplaktas) |
2 stiklinės | aliejaus |
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Itališki koldūnai
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Keptas paršelis
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Musak
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Kepsnys Du milžinai
-
Menkė tešloje
-
Plekšnės filė su plutele
-
Bananiniai varškėčiai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Šamų kotletukai
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Įdaryti pievagrybiai
Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee

- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai, švieži,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Krakmolas, kukurūzų,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
120 mililitrų -
Kiaušiniai, išplaktas,
1 vienetas -
Aliejus,
2 stiklinės
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Komentarai (7)
-
:D
2013-11-25 13:53
Kalmarai kinietiskai, o nuotrauka kreveciu :D
-
nu jo
2013-03-20 14:17
ziuriu ir as kur tas kinietiskumas... jei jau druska naudojama o ne soja tai labai labai kiniskai - lietuviska
-
indre
2012-05-05 23:00
pokstini nke gal tuomet gali pasidalinti idejomis.labai butu vertinga info is ziancio zmogaus ;))))
-
cairex
2010-08-04 10:37
pokstininke tu esi wisiskai teisus.... kinija cia wisai nekwepia... as pats daznai einu i kinieciu restorana pawalgyti.... . cia elementariausias lietuwiskas karbonadas.... tik wietoj kiaulienos.... yra kalmaras.... :-D
-
pokstininkas
2010-02-15 08:17
ir kame cia tas kinietiskumas? galejot truputi pasitelkti fantazija,o jei jau drystat kazka rasyt tai bent suprantat ka rasote?Kinieciu virtuve ismanau puikiai,o cia dar toli.
-
Kamile
2009-02-28 11:26
Skanu
-
Kamile
2009-02-28 11:26
:super: :ok: