Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kalmarai (švieži)
1 stiklinė kvietiniai miltai
0.5 stiklinės krakmolas (kukurūzų)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis druska
120 mililitrų vanduo
1 vienetas kiaušiniai (išplaktas)
2 stiklinės aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee

Komentarai: 12
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.

Reklama:

Komentarai (12)


  • :D 2013-11-25 13:53

    Kalmarai kinietiskai, o nuotrauka kreveciu :D


  • nu jo 2013-03-20 14:17

    ziuriu ir as kur tas kinietiskumas... jei jau druska naudojama o ne soja tai labai labai kiniskai - lietuviska


  • indre 2012-05-05 23:00

    pokstini nke gal tuomet gali pasidalinti idejomis.labai butu vertinga info is ziancio zmogaus ;))))


  • cairex 2010-08-04 10:37

    pokstininke tu esi wisiskai teisus.... kinija cia wisai nekwepia... as pats daznai einu i kinieciu restorana pawalgyti.... . cia elementariausias lietuwiskas karbonadas.... tik wietoj kiaulienos.... yra kalmaras.... :-D


  • pokstininkas 2010-02-15 08:17

    ir kame cia tas kinietiskumas? galejot truputi pasitelkti fantazija,o jei jau drystat kazka rasyt tai bent suprantat ka rasote?Kinieciu virtuve ismanau puikiai,o cia dar toli.


  • Kamile 2009-02-28 11:26

    Skanu


  • Kamile 2009-02-28 11:26

    :super: :ok:


Daugiau receptų