| 1 kilogramas | kalmarai (švieži) |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | krakmolas (kukurūzų) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 120 mililitrų | vanduo |
| 1 vienetas | kiaušiniai (išplaktas) |
| 2 stiklinės | aliejaus |
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų bulvių blynai
-
Makaronų apkepas
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Karbonadai iš faršo
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Tešloje kepta lašiša
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Įdarytos bulvės
-
Lašiša grilyje
-
Faršu kimšti makaronai
-
Virta žuvis tešloje
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Įdaryti porai
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Žali spagečiai su skrebučiais
Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai, švieži,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Krakmolas, kukurūzų,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
120 mililitrų -
Kiaušiniai, išplaktas,
1 vienetas -
Aliejus,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Komentarai (12)
-
:D
2013-11-25 13:53
Kalmarai kinietiskai, o nuotrauka kreveciu :D
-
nu jo
2013-03-20 14:17
ziuriu ir as kur tas kinietiskumas... jei jau druska naudojama o ne soja tai labai labai kiniskai - lietuviska
-
indre
2012-05-05 23:00
pokstini nke gal tuomet gali pasidalinti idejomis.labai butu vertinga info is ziancio zmogaus ;))))
-
cairex
2010-08-04 10:37
pokstininke tu esi wisiskai teisus.... kinija cia wisai nekwepia... as pats daznai einu i kinieciu restorana pawalgyti.... . cia elementariausias lietuwiskas karbonadas.... tik wietoj kiaulienos.... yra kalmaras.... :-D
-
pokstininkas
2010-02-15 08:17
ir kame cia tas kinietiskumas? galejot truputi pasitelkti fantazija,o jei jau drystat kazka rasyt tai bent suprantat ka rasote?Kinieciu virtuve ismanau puikiai,o cia dar toli.
-
Kamile
2009-02-28 11:26
Skanu
-
Kamile
2009-02-28 11:26
:super: :ok:
