
Šašlykai vyno marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1000 gramų | mėsa |
800 gramų | svogūnai |
300 mililitrų | vynas (raudonas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.
2.
Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.
3.
Kepti ant žarijų.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pietūs moliniame inde
-
Sotieji zrazai
-
Čipolino galvelės
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Steikai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Basturma
-
Paprastasis guliašas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Virtiniai su mėsa
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Mūsų šašlikas
Šašlykai vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
800 gramų -
Vynas, raudonas,
300 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.
Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.
Kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...