
Šašlykai vyno marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1000 gramų | mėsa |
800 gramų | svogūnai |
300 mililitrų | vynas (raudonas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.
2.
Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.
3.
Kepti ant žarijų.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Tortilijos
-
Triušienos pjausniai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Pietūs moliniame inde
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Sultingas šnicelis
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Naminiai mėsainiai
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Garfildo lazanija
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kiaulienos troškinys
-
Prancūziškas mėsos pyragas
Šašlykai vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
800 gramų -
Vynas, raudonas,
300 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.
Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.
Kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...