| 12 vienetų | bulvių (virtos) | 
| 3 vienetai | bulvių (virtos) | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | grietinė | 
| 2 vienetai | svogūnai | 
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) | 
| 500 gramų | mėsa (malta) | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
Cepelinams įdaras daromas iš žalios ar virtos mėsos, lašiniukų, kepenų ar varškės, grybų ir kt.
Šių cepelinų mėsos įdarui į maltą mėsą pridedama pakepintų svogūnų, pagardintų pipirais ir druska. Išvirę Cepelinai užpilami riebaluose (arba su lašiniukais) pakepintais svogūnais su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Žemaičių blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai blynai su lašiša
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių suflė
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių košė su vištiena
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai krabų blyneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Blynai su razinom ir migdolais
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvinė pica su dešrelėm
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių vyniotinis
             - 
                
                                        
                                    
                Orkaitėje keptos bulvės
             - 
                
                                        
                                    
                Linksmoji bulvių košė
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviškienė
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių gėlytė su grybų įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryti bulvių kukuliai
             - 
                
                                        
                                    
                Kugelis kaimiškai
             - 
                
                                        
                                    
                Viktorijos bulvių apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai vėdarai
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
             
Cepelinai su mėsa
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Bulvės, virtos, 
12 vienetų  - 
                                                            
                                                            Bulvės, virtos, 
3 vienetai  - Druska
 - Grietinė
 - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Taukai (kiaulių), tirpinti, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Mėsa, malta, 
500 gramų  - Juodieji pipirai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
Nuskustos bulvės sutarkuojamos ir nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkius. Virtos bulvės sugrūdamos ir sumaišomos su žalių bulvių tarkiniais, krakmolu, pasūdoma, gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g tešlos, išplojama, uždedama įdaro, paplotis sulenkiamas, kraštai gerai užspaudžiami ir daromi pailgi kukuliai. Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami 20—25 min. atsargiai pamaišant. Išgriebti iš vandens cepelinai sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami pakepintais riebaluose svogūnais su grietine, spirgučiais.
Cepelinams įdaras daromas iš žalios ar virtos mėsos, lašiniukų, kepenų ar varškės, grybų ir kt.
Šių cepelinų mėsos įdarui į maltą mėsą pridedama pakepintų svogūnų, pagardintų pipirais ir druska. Išvirę Cepelinai užpilami riebaluose (arba su lašiniukais) pakepintais svogūnais su grietine.
Komentarai (123)
- 
        Sandra
        2019-11-07 12:35
    
        Negražūs, gal ir skanūs, bet ne parodymui.
 - 
        Cep
        2018-02-17 15:46
    
        Priklauso spalva nuo bulviu dar. Viskas ten grazei atrodo.
 - 
        manoLMas
        2017-04-23 19:32
    
        Baisus net apetitas dingo..
 - 
        Aš
        2016-04-10 21:56
    
        Gaila į tuos cepelinus žiūrėti.Tikrai nekaip atrodo.Nenoriu nieko įžeisti,bet jei jau norisi paviešint savo darbą,tai ir gamint reikia kaip priklauso.Nėra net formos cepelinų...
 - 
        Arunas
        2015-11-23 13:54
    
        Pajuode del to, kad nebuvo deta vitamino c i tarkius. Bet man asmeniskai jokio skirtumo, skaniai ir sitie atrodo, net labai
 - 
        llk
        2015-11-19 14:19
    
        a jum gal nedaina kad bulves gali bet kokios buti
 - 
        cepakas
        2015-07-21 18:48
    
        nu bet ir baisus tie cepakai. tep lep "caculiai"
 - 
        Www
        2015-06-26 14:28
    
        Ziaurus cipelinai,cia gal pirma karta gamino
 - 
        xxx
        2015-05-15 18:55
    
        reik vitamino C deti i tarke niekad nepajuoduos ir sviesus gausis cepelinai o tokiems paziurejus tikrai noro valgyti nesinori
 - 
        sw
        2015-01-08 08:24
    
        kokie pajuode net nesinori valgyt fu.....
 
