šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | lašiša |
šiek tiek | acto |
SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūkytas Karpis
- Žuvis su garstyčiomis
- Karpis su salotomis
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Žuvis su brokoliais
- Keptas karpis tešloje
- Kepta žuvis
- Silkė su svogūniukais
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
- Žuvis tešloje
- Kepta lašiša tešloje
- Žuvies spurgytės
- Žuvis su persikais
- Šutintas upėtakis
- Žuvies kukuliukai
- Aštrios krevetės grilyje
- Menkės apkepas su grybais
- Nuostabioji paelija
- Keptas upėtakis
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, žuvies
- Saulėgrąžos
- Majonezas
- Druska
- Svogūnai
- Lašiša
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašišą supjaustome gabalėliais, sudedame į indą, įpilame du valgomuosius šaukštus acto, supjaustytą griežinėliais svogūną, majonezą ir prieskonius. Paliekame marinuotis 2-3 val. Praėjus tam laikui, viską sudedame į skardą su aliejumi, tik nepamirškite folijos dugne. Viską kepame apie 30 min 180 temperatūros orkaitėje. Kol kepa lašiša, pakepiname keptuvėje saulėgrąžas, pagardidami druska. Kai lašiša iškepa, viską sudėktite į indą ir užberkite saulėgrąžomis.
SKANAUS.
Komentarai (5)
-
Ieva
2012-08-26 15:40
Manau, moliūgų sėklos skaniau prie lašišos :) Bet čia tik mano nuomonė.
-
Donatas
2012-01-22 17:25
Super patiekalas tik nepatauginkit acto ir negailekit majonezo :) skanaus