Lašišą supjaustome gabalėliais, sudedame į indą, įpilame du valgomuosius šaukštus acto, supjaustytą griežinėliais svogūną, majonezą ir prieskonius. Paliekame marinuotis 2-3 val. Praėjus tam laikui, viską sudedame į skardą su aliejumi, tik nepamirškite folijos dugne. Viską kepame apie 30 min 180 temperatūros orkaitėje. Kol kepa lašiša, pakepiname keptuvėje saulėgrąžas, pagardidami druska. Kai lašiša iškepa, viską sudėktite į indą ir užberkite saulėgrąžomis.
SKANAUS.

Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | lašiša |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Kepta stinta
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Žuvies blynukai
-
Menkės kukuliai
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies filė
-
Lydekos kepsneliai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Karosai grietinėje
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Tagliatelle all`astice
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinta žuvis su morkomis
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, žuvies
- Saulėgrąžos
- Majonezas
- Druska
- Svogūnai
- Lašiša
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustome gabalėliais, sudedame į indą, įpilame du valgomuosius šaukštus acto, supjaustytą griežinėliais svogūną, majonezą ir prieskonius. Paliekame marinuotis 2-3 val. Praėjus tam laikui, viską sudedame į skardą su aliejumi, tik nepamirškite folijos dugne. Viską kepame apie 30 min 180 temperatūros orkaitėje. Kol kepa lašiša, pakepiname keptuvėje saulėgrąžas, pagardidami druska. Kai lašiša iškepa, viską sudėktite į indą ir užberkite saulėgrąžomis.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ieva
2012-08-26 15:40
Manau, moliūgų sėklos skaniau prie lašišos :) Bet čia tik mano nuomonė.
-
Donatas
2012-01-22 17:25
Super patiekalas tik nepatauginkit acto ir negailekit majonezo :) skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...