Lašišą supjaustome gabalėliais, sudedame į indą, įpilame du valgomuosius šaukštus acto, supjaustytą griežinėliais svogūną, majonezą ir prieskonius. Paliekame marinuotis 2-3 val. Praėjus tam laikui, viską sudedame į skardą su aliejumi, tik nepamirškite folijos dugne. Viską kepame apie 30 min 180 temperatūros orkaitėje. Kol kepa lašiša, pakepiname keptuvėje saulėgrąžas, pagardidami druska. Kai lašiša iškepa, viską sudėktite į indą ir užberkite saulėgrąžomis.
SKANAUS.
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
| šiek tiek | saulėgrąžos |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | svogūnai |
| šiek tiek | lašiša |
| šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Kepta stinta
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Midijos su špinatais
-
Plekšnės filė su plutele
-
Farširuota lydeka
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Keptos midijos su sūriu
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašiša garuose
-
Tešloje kepta lašiša
-
Keptas upėtakis
-
Lašiša su citrina
-
Menkė tešloje
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, žuvies
- Saulėgrąžos
- Majonezas
- Druska
- Svogūnai
- Lašiša
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustome gabalėliais, sudedame į indą, įpilame du valgomuosius šaukštus acto, supjaustytą griežinėliais svogūną, majonezą ir prieskonius. Paliekame marinuotis 2-3 val. Praėjus tam laikui, viską sudedame į skardą su aliejumi, tik nepamirškite folijos dugne. Viską kepame apie 30 min 180 temperatūros orkaitėje. Kol kepa lašiša, pakepiname keptuvėje saulėgrąžas, pagardidami druska. Kai lašiša iškepa, viską sudėktite į indą ir užberkite saulėgrąžomis.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ieva
2012-08-26 15:40
Manau, moliūgų sėklos skaniau prie lašišos :) Bet čia tik mano nuomonė.
-
Donatas
2012-01-22 17:25
Super patiekalas tik nepatauginkit acto ir negailekit majonezo :) skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
