
šiek tiek | druska |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
5 vienetai | bulvių (didesnės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Vyžos iš bulvių
-
Linksmoji bulvių košė
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Rudens blynai
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Velykinis paršiukas
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Švilpikai
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"

- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Bulvės, didesnės,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų,paliekant 5-8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svoguną, kiaušinš, prieskonius pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaiteje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris apsilydys. Skanaus!
Komentarai (110)
-
Genutė
2018-03-26 10:03
Ačiū.Labai patiko
-
Jolanta
2017-07-21 20:16
Skaniai atrodo reiks isbandyti
-
Bronė
2017-03-10 14:40
Pabandysime, turėtu būti skanu.
-
algis
2017-01-26 15:39
skanu, reikia kepti valandą nebūtinai, tiesiog pasižiūri, jei atrodo iškepę, paragauji...
aš bulves ne išskutau, o išpjoviau viduriukus, gautas išpjovas uždėliojau ant faršo geldelėse ir dar užbarsčiau bulvių prieskoniais. Ekonomiška ir skanu :)
-
Antanas
2016-12-11 20:42
Ideja gal ir gera,bet kas per durnius kepa bulves valanda?Kepe drauge pusvalandy ir tai perdaug,tai tiek tiems,kurie bandys
-
arvydas
2015-12-06 09:46
Tas isskotas bulvytes galima panaudoti i sriuba o galima juk ju ir nelupti jauciu su lupyna dar skaniau.
-
Jolita
2015-10-12 18:22
Labai gardu,taipat bandziau su grybais,patiko.
-
Rita
2015-09-28 12:22
Tik turbut ne koksu pienas fermentinis, o suris
-
ingrida
2015-02-09 16:40
o prie ko cia tas pienas?
-
egle
2015-01-13 00:01
O as taip idarytas bulves verdu :) prieskoniai,tarkuota morka,lauro lapeliai,truputis sviesto,o ant galo dedu grietines. :)