
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | vanduo |
0.5 stiklinės | žirneliai |
1 sauja | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
2 vienetai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
3.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
4.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
5.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kiauliena su imbieru
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Kiškis puodelyje
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Troškinukas žiemai
-
Naminis jautienos troškinys
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Mėsos troškinys su kava
-
Lankašyro pietūs
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Vištiena kinietiškai
-
Triušienos troškinys
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Vyne troškintas triušis
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Žirneliai,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 sauja -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Greta
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...