Kiaulienos troškinys grietinėlėje
AUTORIUS:
Greta
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Kadangi mėsa troškinama ilgai, troškiniui tinka ir sausesnė mėsa, pvz., mentė. Kadangi mėsa troškinama ilgai, troškiniui tinka ir sausesnė mėsa, pvz., mentė. Greta
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo kiauliena
2 vienetai svogūnai
2 vienetai morkos
300 mililitrų grietinėlės, 35%
100 mililitrų vanduo
0.5 stiklinės žirneliai
1 sauja miltai
3 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio druska
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
2 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
3.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
4.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
5.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos troškinys grietinėlėje

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kadangi mėsa troškinama ilgai, troškiniui tinka ir sausesnė mėsa, pvz., mentė. Greta
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.

  2. Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.

  3. Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.

  4. Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.

  5. Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.

Receptą atsiuntė Greta
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų