
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | vanduo |
0.5 stiklinės | žirneliai |
1 sauja | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
2 vienetai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
3.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
4.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
5.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinta veršiena
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Miglės guliašas
-
Troškinta vištiena
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Guliašas su kiauliena
-
Krienuose troškinta karka
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Žirneliai,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 sauja -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Greta
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...