| 600 gramų | avienos |
| 10 vienetų | svogūnai |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 6 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | jogurtas |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
| 20 gramų | citrinų sultys |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Fazano troškinys
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Paelja
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Lankašyro pietūs
-
Kalakutienos guliašas
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
Bulgariškas avienos ragu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai, malti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
20 gramų -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma dideliais gabalais ir sudedama į verdantį vandenį (vanduo turi apsemti visą mėsą), kartu suberiami pipirai, sumetami lauro lapeliai. Verdama ant mažos ugnies. Netrukus sudedami svogūnai. Kai nuverda pusė vandens, sultinys perkošiamas. Truputyje atvėsusio sultinio išleidžiami miltai, supilamas jogurtas, viskas gerai išsukama ir užvirinama. Į užvirintą masę sudedama mėsa ir svogūnai. Puodą nukėlus nuo ugnies, troškinys truputį pravėsinamas. Prieš patiekiant, jis uždaromas su citrinos sultimis suplaktais tryniais ir sumaišomas su sviestu, sumaišytu su raudonaisiais pipirais ir druska. Petražolės ir krapai smulkiai supjaustomi ir užberiami ant troškinio. Troškinys patiekiamas karštas. Patiekalui tinka ir ėriuko mėsa.
Komentarai (5)
-
Iveta
2011-06-17 12:32
Mm.. [:-) Skanumelis :miegu: :-)
