
600 gramų | avienos |
10 vienetų | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
6 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | jogurtas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
20 gramų | citrinų sultys |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta laukinė antis
-
Troškinta žąsiena
-
Fazano troškinys
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Troškinta briediena
-
Aviena totoriškai
-
Plovas su brokoliais
-
Jautienos čenakai
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Vištiena su abrikosais
-
Lęšiai su vynu
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinukas žiemai
-
Čachochbilis
-
Troškinta veršiena
-
Jautiena su ryžiais
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Vištiena troškinta daržovėse
Bulgariškas avienos ragu

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai, malti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
20 gramų -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma dideliais gabalais ir sudedama į verdantį vandenį (vanduo turi apsemti visą mėsą), kartu suberiami pipirai, sumetami lauro lapeliai. Verdama ant mažos ugnies. Netrukus sudedami svogūnai. Kai nuverda pusė vandens, sultinys perkošiamas. Truputyje atvėsusio sultinio išleidžiami miltai, supilamas jogurtas, viskas gerai išsukama ir užvirinama. Į užvirintą masę sudedama mėsa ir svogūnai. Puodą nukėlus nuo ugnies, troškinys truputį pravėsinamas. Prieš patiekiant, jis uždaromas su citrinos sultimis suplaktais tryniais ir sumaišomas su sviestu, sumaišytu su raudonaisiais pipirais ir druska. Petražolės ir krapai smulkiai supjaustomi ir užberiami ant troškinio. Troškinys patiekiamas karštas. Patiekalui tinka ir ėriuko mėsa.
Komentarai (5)
-
Iveta
2011-06-17 12:32
Mm.. [:-) Skanumelis :miegu: :-)