| 600 gramų | avienos |
| 10 vienetų | svogūnai |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 6 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | jogurtas |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
| 20 gramų | citrinų sultys |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Greitas makaronų troškinys
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Aluje troškinta višta
-
Naminis jautienos troškinys
-
Kiaulienos guliašas
-
Plovas orkaitėje
-
Makaronai su faršu
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinta kiauliena
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kiauliena bulgariškai
-
Mėsos troškinys laivelyje
Bulgariškas avienos ragu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai, malti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
20 gramų -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma dideliais gabalais ir sudedama į verdantį vandenį (vanduo turi apsemti visą mėsą), kartu suberiami pipirai, sumetami lauro lapeliai. Verdama ant mažos ugnies. Netrukus sudedami svogūnai. Kai nuverda pusė vandens, sultinys perkošiamas. Truputyje atvėsusio sultinio išleidžiami miltai, supilamas jogurtas, viskas gerai išsukama ir užvirinama. Į užvirintą masę sudedama mėsa ir svogūnai. Puodą nukėlus nuo ugnies, troškinys truputį pravėsinamas. Prieš patiekiant, jis uždaromas su citrinos sultimis suplaktais tryniais ir sumaišomas su sviestu, sumaišytu su raudonaisiais pipirais ir druska. Petražolės ir krapai smulkiai supjaustomi ir užberiami ant troškinio. Troškinys patiekiamas karštas. Patiekalui tinka ir ėriuko mėsa.
Komentarai (5)
-
Iveta
2011-06-17 12:32
Mm.. [:-) Skanumelis :miegu: :-)
