Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.

Rabarbarų pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | rabarbarai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meduolis su obuoliais
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Abrikosinis pyragas
-
Gaivus tortukas
-
Ingos pyragas
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Bananų pyragas
-
Evelinos varškės pyragas
-
Napoleonas
-
Pynė su džemu
-
Obuolių pyragas
-
Keksas x 2
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Tinginys
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Mėlynių pyragas
Rabarbarų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rabarbarai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...