Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.

Rabarbarų pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | rabarbarai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis biskvitas
-
Šokoladinis pyragas
-
Meduolis
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Velykinė banda
-
Dešrelių pynė
-
Tamsus pyragas
-
Gaivus pyragas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Kokosinis pyragas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Slyvinis
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Aguoninis biskvitas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Meduolis su obuoliais
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Saldus pyragas
Rabarbarų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rabarbarai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...