Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Rabarbarų pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | rabarbarai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | miltai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Astos obuolių pyragas
-
Varkės pyragas
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Greitas pyragėlis
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Pyragas "Kiaušinienė"
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Tamsus pyragas
-
Bananų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Sūrūs riestainiai
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Gaivus pyragas
Rabarbarų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rabarbarai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
