Žydų meduolis
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 250 gramų | medus (dirbtinis) | 
| 2 vienetai | kiaušiniai | 
| 500 gramų | kvietiniai miltai | 
| 30 gramų | sviestas | 
| 10 gramų | kepimo milteliai | 
| 200 gramų | cukrus | 
| 1.5 stiklinės | kava (miežių, tirpi) | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | migdolai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Pyragas su Oreo sausainiais
             - 
                
                                        
                                    
                Šimtalapis su razinomis
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio desertas
             - 
                
                                        
                                    
                Gaivus tortukas
             - 
                
                                        
                                    
                Sotus pyragas su vištiena
             - 
                
                                        
                                    
                Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Pyragas "Kiselius"
             - 
                
                                        
                                    
                Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Rusiškas morkų pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Tuno pyragas su majonezu
             - 
                
                                        
                                    
                Batonas su sūriu ir česnaku
             - 
                
                                        
                                    
                Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
             - 
                
                                        
                                    
                Pyragas "Kiaušinienė"
             - 
                
                                        
                                    
                Spanguolių biskvitas
             - 
                
                                        
                                    
                Tiramisu
             - 
                
                                        
                                    
                Šokoladinis pyragas su riešutais
             - 
                
                                        
                                    
                Traškius
             - 
                
                                        
                                    
                Plokštainis diena-naktis
             - 
                
                                        
                                    
                Pyragas "Obuolinis"
             
Žydų meduolis
                Komentarai:
                8
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Medus, dirbtinis, 
250 gramų  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
30 gramų  - 
                                                            
                                                            Kepimo milteliai, 
10 gramų  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Kava, miežių, tirpi, 
1.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Imbieras, maltas, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - 
                                                            
                                                            Cinamonas, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - 
                                                            
                                                            Gvazdikėliai, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - 
                                                            
                                                            Migdolai, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (8)
- 
        Oksana
        2024-02-01 15:04
    
        Skanus, kepiau ne kartą, šeima mėgsta
 - 
        
        2015-12-13 12:11
    
        Jau einu kept ziuresiu kas bus
 - 
        Paulina
        2015-05-02 13:56
    
        Eičiau kepti bet neturiu kelių produktų :(
 - 
        Ugnė
        2015-05-02 13:54
    
        O kodėl vadinasi žydų meduolis ^-^
 - 
        Rūta
        2015-05-02 13:52
    
        Tūrėtu buti skanu :D
 - 
        Diana
        2015-05-02 13:50
    
        Labai skaniai atrodo,einu kepti :)
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        