Žydų meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | medus (dirbtinis) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 500 gramų | kvietiniai miltai |
| 30 gramų | sviestas |
| 10 gramų | kepimo milteliai |
| 200 gramų | cukrus |
| 1.5 stiklinės | kava (miežių, tirpi) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Šokoladinis tortas
-
Malta mėsa tešloje
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Skanus obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Duona pagal Angelę
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Keksas su razinomis
-
Aviečių pyragas
-
Švelnus pyragas
-
Šimtalapis su razinomis
-
Močiutės keksas
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
Žydų meduolis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Medus, dirbtinis,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kava, miežių, tirpi,
1.5 stiklinės -
Imbieras, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Gvazdikėliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Migdolai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (8)
-
Oksana
2024-02-01 15:04
Skanus, kepiau ne kartą, šeima mėgsta
-
2015-12-13 12:11
Jau einu kept ziuresiu kas bus
-
Paulina
2015-05-02 13:56
Eičiau kepti bet neturiu kelių produktų :(
-
Ugnė
2015-05-02 13:54
O kodėl vadinasi žydų meduolis ^-^
-
Rūta
2015-05-02 13:52
Tūrėtu buti skanu :D
-
Diana
2015-05-02 13:50
Labai skaniai atrodo,einu kepti :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
