Pyragas su persikais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 3 stiklinės | cukrus |
| 1 stiklinė | miltai |
| 1 pakelis | vanilinis cukrus |
| šiek tiek | kokoso drožlės |
| 200 gramų | persikai (džiovinti) |
| 1 stiklinė | džemas (persikų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
2.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
3.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Citrininis pyragas
-
Šimtalapis su varške
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Varškės pyragas
-
Dešrelės tešloje
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Keksas x 2
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Šventinis keksas
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Žydų meduolis
-
Obuolių ir riešutų pyragas
Pyragas su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis - Kokoso drožlės
-
Persikai, džiovinti,
200 gramų -
Džemas, persikų,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
