Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.

Pyragas prie sultinio ar sriubos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir petražolės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska), petražolėmis ir susukti vyniotinį.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
3.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Mėsos pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Karamelinis pyragas
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Burokėlių pyragas
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Karamelinis pyragas
Pyragas prie sultinio ar sriubos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio - Kvietiniai miltai
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Žalumynai, krapai ir petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska), petražolėmis ir susukti vyniotinį.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai