Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Pyragas prie sultinio ar sriubos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir petražolės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska), petražolėmis ir susukti vyniotinį.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
3.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vanilinis obuolių pyragas
- Graikų pyragas
- Morkų pyragas
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Saulėgrąža
- Obuolių pyragas su chalva
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Abrikosų pyragas
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Velykinis varškės traputis
- Kopūstų pyragas su grybais
- Aguoninis
- Marmurinis keksas
- Nykštukų pyragaičiai
- Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Pyragas su persikais ir pudingu
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
- Kuršėnų vyniotnis
Pyragas prie sultinio ar sriubos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio - Kvietiniai miltai
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Žalumynai, krapai ir petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska), petražolėmis ir susukti vyniotinį.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai