Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės.
Suberkite miltus, kepimo miltelius ir vėl išplakite.

Pyragas su šaldytomis braškėmis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 sauja | braškės (šaldytos) |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | miltai (kvietiniai) |
1 žiupsnelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikės tiek, kad padengtų skardos apačią).
3.
Tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos.
Kepkite 160 – 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių.
Pabarstykite cukraus pudra.
Kepkite 160 – 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių.
Pabarstykite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su bananais
-
Velykinė boba
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Tinginys
-
Obuolių ir spanguolių pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Vaisinis varškinukas
-
Trupinių skanėstas
-
Kaimiškas pyragas
-
Trijų skonių pynė
-
Morkų pyragas
-
Aguoninis pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Pyragas su razinomis
-
Velykinė banda
-
Varškės ir moliūgų apkepas
Pyragas su šaldytomis braškėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Braškės, šaldytos,
1 sauja -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Miltai, kvietiniai,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 žiupsnelis -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės.
Suberkite miltus, kepimo miltelius ir vėl išplakite.Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikės tiek, kad padengtų skardos apačią).
Tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos.
Kepkite 160 – 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių.
Pabarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (3)
-
irena
2017-08-23 17:22
Labai patiko
-
Agne
2016-02-10 19:24
Patiko :-) Aciu uz recepta :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...