
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | obuoliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su persikais
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Margi keksiukai
-
Kivi keksiukai
-
Skanūs zuikučiai
-
Daniški dešrelių rageliai
-
„Torketti“
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Trupiniuotis
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Miltinės spurgos
-
Spurgytės su kremu
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Spurgos iš varškės
-
Aguonų vyniotinukai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...