
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | obuoliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Vištos spurgos
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Kiškio pyragaičiai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Tiramisu gaminimas
-
Napoleono pyragaičiai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Riešutinis pyragas
-
Saldieji keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Bandelės su varške
-
Šokoladinė suflė
-
Keksiukai
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...