
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | obuoliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Miltinės spurgos
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Keksai su morkomis
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Saldieji keksiukai
-
Suktukai su varške
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Šokoladainis
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Sūrio keksiukai
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Bandelės su varške
-
Dribsnių keksiukai
-
Voveraitės
-
Pyragėliai su vaisiais
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...