
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | obuoliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliniai rageliai
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Obuoliai skarelėse
-
Baltijos pyragėliai
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Lazdelės su sūriu
-
Spurgos su meile ir varške
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Pikantiški pyragėliai
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Aguonų vyniotinukai
-
Rageliai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Amerikietiškos spurgytės
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...