Gaivus tortukas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 125 gramai | slyvos (trintos, džiovintos) | |
| 300 gramų | varškė | |
| 115 gramų | cukraus pudra | |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
| 300 gramų | grietinė | |
| 300 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
| šiek tiek | želė (citrinų skonio, pakelis) | |
| Biskvitui: | ||
| 225 gramai | sausainiai | |
| 125 gramai | ožkos pieno sūris | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su ožkos sūriu. Mase išdėti formos dugną.
2.
Sumaišyti grietinę, cukraus pudrą, varškę ir vanilinį cukrų. Dėti grietinėlę ir lėtai maišykite.
3.
Pilti ataušusį želės mišinį (apie stiklinę) ir viską kiek išplakti su elektriniu plaktuvu.
4.
Masę supilti į formą kurioje iškloti sausainiai ir padėti į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms.
5.
Papuošti šviežiomis uogomis ar sausainių trupinukais .
Patiekti su slyvu tyre.
Patiekti su slyvu tyre.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aistės jogurto pyragas
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Šokoladinis tortukas
-
Medaus tortas
-
Dietiškas torčiukas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Torteliai su uogomis
-
Naminis Raffaello tortas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Nekeptas varškės tortas
-
Tortas "Pavasaris"
-
Gaivus varškės tortelaitis
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
Smaližiukas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Blynų tortukas
Gaivus tortukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Slyvos, trintos, džiovintos,
125 gramai -
Varškė,
300 gramų -
Cukraus pudra,
115 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų - Želė, citrinų skonio, pakelis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sausainiai,
225 gramai -
Ožkos pieno sūris,
125 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su ožkos sūriu. Mase išdėti formos dugną.
Sumaišyti grietinę, cukraus pudrą, varškę ir vanilinį cukrų. Dėti grietinėlę ir lėtai maišykite.
Pilti ataušusį želės mišinį (apie stiklinę) ir viską kiek išplakti su elektriniu plaktuvu.
Masę supilti į formą kurioje iškloti sausainiai ir padėti į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms.
Papuošti šviežiomis uogomis ar sausainių trupinukais .
Patiekti su slyvu tyre.
Reklama:
Komentarai (2)
-
emiliks
2013-12-13 14:39
labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
