Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.

Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena (be kaulų, liesa) |
100 gramų | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniškos šventės namuose
-
Aštrus karbonadas
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kapota keri mėsa
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Paprastieji šašlykai
-
Kotletai "Du viename"
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepsniai su ananasais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautiena kiniškai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Šernienos kepsnys
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Keptas jautienos kumpis
-
Apkepas „La Graikija“
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, be kaulų, liesa,
800 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...