Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.

Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena (be kaulų, liesa) |
100 gramų | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai
-
Paprika įdaryta faršu
-
Jautienos cimesas
-
Kepsneliai su sūriu
-
Virdžinijos kumpis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Žuvinto kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Mėsos apkepas
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Troškinta triušiena
-
Musak
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Avienos kebabas
-
Šašlykas majoneze
-
Jautienos kotletai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Jautiena kopūstų padaže
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, be kaulų, liesa,
800 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...