Naminiai mėsainiai
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 gramų mėsa (malta)
1 vienetas pomidorai
šiek tiek druska
1 vienetas paprika
2 valgomieji šaukštai garstyčios
2 valgomieji šaukštai majonezas
šiek tiek tešla (sluoksniuota)
6 vienetai salotos
6 vienetai sūris
šiek tiek tabasko padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
2.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminiai mėsainiai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.

  2. Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų