750 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | tešla (sluoksniuota) |
6 vienetai | salotos |
6 vienetai | sūris |
šiek tiek | tabasko padažas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Šašlykai iškylai
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Kiauliena su imbieru
- Įdaryti pievagrybiai
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Naminiai mėsainiai
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Apkepas „La Graikija“
- Jautienos maltinukai
- Itališka veršienos filė
- Kiauliena grill
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Steikas
- Malta mėsa tešloje
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Netikras zuikis tešloje
- Mėsos - daržovių troškinys
- Karbonadai iš faršo
Naminiai mėsainiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsa, malta,
750 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Tešla, sluoksniuota
-
Salotos,
6 vienetai -
Sūris,
6 vienetai - Tabasko padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.