Naminiai mėsainiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 750 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | paprika |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | tešla (sluoksniuota) |
| 6 vienetai | salotos |
| 6 vienetai | sūris |
| šiek tiek | tabasko padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
2.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai "Du viename"
-
Mėsos pyragas
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Čipolino galvelės
-
Suadytas karbonadas
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Neįprasti šašlykai
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Mėsos kepsniai
-
Daniškas plovas
-
Kepta aviena
-
Maltiniai su grybų padažu
Naminiai mėsainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsa, malta,
750 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Tešla, sluoksniuota
-
Salotos,
6 vienetai -
Sūris,
6 vienetai - Tabasko padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
