
Naminiai mėsainiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | tešla (sluoksniuota) |
6 vienetai | salotos |
6 vienetai | sūris |
šiek tiek | tabasko padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
2.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiaulienos troškinys
-
Čenachai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Suktinukai patale
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kotletukai su morkomis
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Cukinijų laiveliai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Mėsos apkepas
-
Sprandinės kepsnys
Naminiai mėsainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsa, malta,
750 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Tešla, sluoksniuota
-
Salotos,
6 vienetai -
Sūris,
6 vienetai - Tabasko padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...