Virta šerniena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo šerniena (kumpis)
1 stiklinė acto
1 litras vanduo
2 stiklinės raudonas vynas
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nulupama kumpio oda, išimamas kaulas, mėsa susukama ir perrišama. Užpylus vandenį, actą, vyną, pjaustytas daržoves mėsa verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa paslegiama, plonai supjaustoma, papuošiama petražolių lapeliais, aplink išdėliojami 4 iš citrinų ar apelsinų žievių išpjaustyti krepšeliai, į kuriuos pridedama erškėtuogių tyrės. Galima patiekti ir su krienais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virta šerniena

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupama kumpio oda, išimamas kaulas, mėsa susukama ir perrišama. Užpylus vandenį, actą, vyną, pjaustytas daržoves mėsa verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa paslegiama, plonai supjaustoma, papuošiama petražolių lapeliais, aplink išdėliojami 4 iš citrinų ar apelsinų žievių išpjaustyti krepšeliai, į kuriuos pridedama erškėtuogių tyrės. Galima patiekti ir su krienais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • nu normaliai 2010-02-01 13:14

    :aiskinu: ar negaletu apie zveriena buti daugiau receptu ? butu labai ydomu paskaityti ir isbandyti ;)


Daugiau receptų