![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virta šerniena
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | šerniena (kumpis) |
1 stiklinė | acto |
1 litras | vanduo |
2 stiklinės | raudonas vynas |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nulupama kumpio oda, išimamas kaulas, mėsa susukama ir perrišama. Užpylus vandenį, actą, vyną, pjaustytas daržoves mėsa verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa paslegiama, plonai supjaustoma, papuošiama petražolių lapeliais, aplink išdėliojami 4 iš citrinų ar apelsinų žievių išpjaustyti krepšeliai, į kuriuos pridedama erškėtuogių tyrės. Galima patiekti ir su krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Medžiotojų šašlykai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Virta šerniena
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šerniena, kumpis,
1.5 kilogramo -
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 litras -
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupama kumpio oda, išimamas kaulas, mėsa susukama ir perrišama. Užpylus vandenį, actą, vyną, pjaustytas daržoves mėsa verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa paslegiama, plonai supjaustoma, papuošiama petražolių lapeliais, aplink išdėliojami 4 iš citrinų ar apelsinų žievių išpjaustyti krepšeliai, į kuriuos pridedama erškėtuogių tyrės. Galima patiekti ir su krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
nu normaliai
2010-02-01 13:14
:aiskinu: ar negaletu apie zveriena buti daugiau receptu ? butu labai ydomu paskaityti ir isbandyti ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...