Jautienos čenakai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
2 vienetai morkos
3 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
šiek tiek juodieji pipirai
500 gramų jautiena
2 vienetai svogūnai
2 valgomieji šaukštai grietinė
50 gramų sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos čenakai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų