
Jautienos čenakai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tradiciniai šašlykai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kelmas
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kepta triušiena
-
Vyne troškintas triušis
-
Ežero šašlykas
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Sultingi šašlykai
-
Apkepta virta karka
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Itališka veršienos filė
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautiena gurmanams
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Egzotiškas karbonadas
-
Sibiro koldūnai
Jautienos čenakai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...