
Jautienos čenakai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtiniai su mėsa
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Mėsos apkepas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Pyragas su kukuliais
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kepta veršiena
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Keptas kiškis
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Sibiro koldūnai
Jautienos čenakai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...