Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.

Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | tešla (sluoksniuota) |
350 gramų | bulvių (košė) |
450 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
450 gramų | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su kiauliena
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Jautiena kiniškai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Veršienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kepta veršiena
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Avienos kebabas
-
Kukuliai su padažu
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Virta šerniena
-
Naminės dešrelės
-
Lengvas Zuikis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
1 kilogramas -
Bulvės, košė,
350 gramų -
Kiaulienos faršas,
450 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Grietinė,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-01 11:30
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...