Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | tešla (sluoksniuota) |
350 gramų | bulvių (košė) |
450 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
450 gramų | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtiniai su mėsa
-
Triušienos pjausniai
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Tortilijos
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Mėsa su apelsinais
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Keptos kepenėlės
-
"Ponios cepelinai"
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Keptas jautienos kumpis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Kiaulienos guliašas
-
Liežuvis su grybais
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
1 kilogramas -
Bulvės, košė,
350 gramų -
Kiaulienos faršas,
450 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Grietinė,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-01 11:30
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...