Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma lašiniukų, dedama į keptuvą su įkaitintais riebalais, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje apie 1 val., dažnai palaistant atsiradusiu skysčiu (arba aptepama grietine). Iškeptas kiškis pjaustomas gabalais, sudedamas į pašildytą pusdubenį taip, lyg būtų nepjaustytas, apibarstomas prieskoniniais žalumynais ar juodos duonos džiūvėsėliais ir pašlakstomas sviestu ar iškoštu padažu, kuriame kepė.
Atskirai tiekiama bulvių ar kokių nors kruopų košės, karštų troškintų burokėlių, raudongūžių salotų, bruknių uogienės arba marinuotų vaisių.
Keptas kiškis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiškiena (marinuota) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| šiek tiek | duona (džiūvesėliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kadagio uogos |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Vikšrų vakarienė
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kiaulienos guliašas
-
Aštrus karbonadas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Guliašas su kiauliena
-
Kepta menkė
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Škotiški kiaušiniai
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Medžiotojų kepsniai
-
Kepta jautiena
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
Keptas kiškis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, marinuota,
800 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas - Duona, džiūvesėliai
- Juodieji pipirai
- Kadagio uogos
- Mairūnas
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma lašiniukų, dedama į keptuvą su įkaitintais riebalais, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje apie 1 val., dažnai palaistant atsiradusiu skysčiu (arba aptepama grietine). Iškeptas kiškis pjaustomas gabalais, sudedamas į pašildytą pusdubenį taip, lyg būtų nepjaustytas, apibarstomas prieskoniniais žalumynais ar juodos duonos džiūvėsėliais ir pašlakstomas sviestu ar iškoštu padažu, kuriame kepė.
Atskirai tiekiama bulvių ar kokių nors kruopų košės, karštų troškintų burokėlių, raudongūžių salotų, bruknių uogienės arba marinuotų vaisių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
