Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma lašiniukų, dedama į keptuvą su įkaitintais riebalais, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje apie 1 val., dažnai palaistant atsiradusiu skysčiu (arba aptepama grietine). Iškeptas kiškis pjaustomas gabalais, sudedamas į pašildytą pusdubenį taip, lyg būtų nepjaustytas, apibarstomas prieskoniniais žalumynais ar juodos duonos džiūvėsėliais ir pašlakstomas sviestu ar iškoštu padažu, kuriame kepė.
Atskirai tiekiama bulvių ar kokių nors kruopų košės, karštų troškintų burokėlių, raudongūžių salotų, bruknių uogienės arba marinuotų vaisių.
Keptas kiškis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiškiena (marinuota) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| šiek tiek | duona (džiūvesėliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kadagio uogos |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Jautienos čenakai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kotletukai ant laužo
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kotletai su įdaru
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Įdaryta paprika
-
Sprandinės kepsnys
-
Įdaryta veršiena
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Guliašas su kiauliena
-
Naminis šnicelis
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
Keptas kiškis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, marinuota,
800 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas - Duona, džiūvesėliai
- Juodieji pipirai
- Kadagio uogos
- Mairūnas
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma lašiniukų, dedama į keptuvą su įkaitintais riebalais, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje apie 1 val., dažnai palaistant atsiradusiu skysčiu (arba aptepama grietine). Iškeptas kiškis pjaustomas gabalais, sudedamas į pašildytą pusdubenį taip, lyg būtų nepjaustytas, apibarstomas prieskoniniais žalumynais ar juodos duonos džiūvėsėliais ir pašlakstomas sviestu ar iškoštu padažu, kuriame kepė.
Atskirai tiekiama bulvių ar kokių nors kruopų košės, karštų troškintų burokėlių, raudongūžių salotų, bruknių uogienės arba marinuotų vaisių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
