Maltinukai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | mėsa |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 arbatinis šaukštelis | majonezas |
| šiek tiek | petražolės (papuošimui) |
| 1 vienetas | morkos |
| 70 gramų | duona |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Malta mėsa tešloje
-
Steikai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiauliena su imbieru
-
Aštrus guliašas
-
Nugarinė ant grotelių
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Veršienos muštiniai
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Sibiro koldūnai
-
Kepsniai su ananasais
-
Avienos šonkauliukai
-
Virdžinijos kumpis
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Šašlykai su majonezu
-
Egzotiškas karbonadas
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Ekspress šašlykai
Maltinukai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
250 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Majonezas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės, papuošimui
-
Morkos,
1 vienetas -
Duona,
70 gramų - Kvapieji pipirai
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
