
Maltinukai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | mėsa |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | majonezas |
šiek tiek | petražolės (papuošimui) |
1 vienetas | morkos |
70 gramų | duona |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Mėsos pynutės
-
Keptas kumpis
-
Stirnienos kumpis
-
Avienos šonkauliukai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kepta kiškiena marinate
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Maltinukai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
250 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Majonezas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės, papuošimui
-
Morkos,
1 vienetas -
Duona,
70 gramų - Kvapieji pipirai
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...