250 gramų | mėsa |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | majonezas |
šiek tiek | petražolės (papuošimui) |
1 vienetas | morkos |
70 gramų | duona |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 skiltelė | česnakas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai su pikantišku majonezu
- Kepsnys garstyčių padaže
- Kiaulienos guliašas
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Keptas paršelis
- Kotletukai ant laužo
- Kiškis keptas su obuoliais
- Orkaitėje keptas paršelis
- Itališka veršienos filė
- Guliašiukas
- Plovas
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Naminis šnicelis
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Jautiena kopūstų padaže
- Virtos kiaulės kojos
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Kepsnys Du milžinai
- Kepsniai su sūriu
Maltinukai su sūriu
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
250 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Majonezas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės, papuošimui
-
Morkos,
1 vienetas -
Duona,
70 gramų - Kvapieji pipirai
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)