
Kepenėlės su vaisiais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kepenėlės (kiaulienos) |
60 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 vienetai | svogūnai (vid. dydžio) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
60 gramų | aliejaus |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Skanus šašlykiukas
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Mėsos paplotėlis
-
Vikšrų vakarienė
-
Vyne troškintas triušis
-
Ranka
-
Pietūs moliniame inde
-
Kotletai
-
Musak
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Avienos šašlykas
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Apkepas „Greitukas“
-
Aurimo šašlykas
-
Nugarinė ant grotelių
Kepenėlės su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kepenėlės, kiaulienos,
500 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, vid. dydžio,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...