Šašlykai su granatų sulčių padažu
AUTORIUS:
Rita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų kiaulienos išpjova
1 vienetas rausvieji svogūnai
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
50 mililitrų sojos padažas
1 valgomasis šaukštas granatų sultys
0.5 arbatinio šaukštelio druska
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
1 žiupsnelis aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.
3.
Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.
4.
Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.
5.
Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šašlykai su granatų sulčių padažu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.

  2. Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.

  3. Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.

  4. Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.

  5. Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.

Receptą atsiuntė Rita
Reklama:

Komentarai (3)


  • Skaitytoja 2016-06-20 10:19

    Niam niam :)


  • Lankytoja 2016-06-20 10:09

    Labai skanu :)


  • Gurmane 2016-06-20 10:02

    Mėgstu granatus, super :)


Daugiau receptų