
Šašlykai su granatų sulčių padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | kiaulienos išpjova |
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
50 mililitrų | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | granatų sultys |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.
3.
Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.
4.
Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.
5.
Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Keptas kiškis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Pietūs moliniame inde
-
Zrazai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Guliašiukas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Purienos
-
Mėsos paplotėlis
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Įdaryta kepta kiauliena
Šašlykai su granatų sulčių padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos išpjova,
600 gramų -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Sojos padažas,
50 mililitrų -
Granatų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aitrioji paprika,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.
Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.
Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.
Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skaitytoja
2016-06-20 10:19
Niam niam :)
-
Lankytoja
2016-06-20 10:09
Labai skanu :)
-
Gurmane
2016-06-20 10:02
Mėgstu granatus, super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...