Šašlykai su granatų sulčių padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | kiaulienos išpjova |
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
50 mililitrų | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | granatų sultys |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.
3.
Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.
4.
Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.
5.
Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Veršienos maltiniai
- Naminiai hamburgeriai
- Čanachai su čiobreliais
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Mėsos pynutės
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Kukuliukai švediškai
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Lazaninis makaronų apkepas
- Guliašas su kiauliena
- Iškylos dešrelės
- Avienos šašlykas
- Kotletai
- Armėniški arba mini mantai
Šašlykai su granatų sulčių padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos išpjova,
600 gramų -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Sojos padažas,
50 mililitrų -
Granatų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aitrioji paprika,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.
Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.
Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.
Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skaitytoja
2016-06-20 10:19
Niam niam :)
-
Lankytoja
2016-06-20 10:09
Labai skanu :)
-
Gurmane
2016-06-20 10:02
Mėgstu granatus, super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...