
Pica su saliami ir žirneliais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | miltai |
250 mililitrų | vanduo |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
8 riekės | dešra |
5 valgomieji šaukštai | žirneliai |
1 vienetas | geltonosios paprikos |
2 saujos | sūris |
4 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
5 gramai | sausų mielių |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
2.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
3.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Grill dešrelės
-
Ekspress šašlykai
-
Avienos muštiniai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Neįprasti šašlykai
-
Triušienos pjausniai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Paprikų laiveliai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kepta triušiena
-
Kapota keri mėsa
-
Naminiai mėsainiai
Pica su saliami ir žirneliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Dešra,
8 riekės -
Žirneliai,
5 valgomieji šaukštai -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Sūris,
2 saujos -
Pomidorų padažas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Sausos mielės,
5 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai