Pica su saliami ir žirneliais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 500 gramų | miltai |
| 250 mililitrų | vanduo |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 8 riekės | dešra |
| 5 valgomieji šaukštai | žirneliai |
| 1 vienetas | geltonosios paprikos |
| 2 saujos | sūris |
| 4 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
| 5 gramai | sausų mielių |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
2.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
3.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta šerniena
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Veršienos maltiniai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Ežero šašlykas
-
Avienos šašlykas
-
Kepsniukai folijoje
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Bačkonių suktinukas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Aštroki šašlykai
-
Šašlykas kitaip
-
Jautienos kotletai
Pica su saliami ir žirneliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Dešra,
8 riekės -
Žirneliai,
5 valgomieji šaukštai -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Sūris,
2 saujos -
Pomidorų padažas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Sausos mielės,
5 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai