
Pica su saliami ir žirneliais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | miltai |
250 mililitrų | vanduo |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
8 riekės | dešra |
5 valgomieji šaukštai | žirneliai |
1 vienetas | geltonosios paprikos |
2 saujos | sūris |
4 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
5 gramai | sausų mielių |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
2.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
3.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rostbifas
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Ranka
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Įdaryti burokėliai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Paprastasis guliašas
-
Skanus šašlykiukas
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Nugarinė ant grotelių
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Keptas paršelis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
Pica su saliami ir žirneliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Dešra,
8 riekės -
Žirneliai,
5 valgomieji šaukštai -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Sūris,
2 saujos -
Pomidorų padažas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Sausos mielės,
5 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai