500 gramų | miltai |
250 mililitrų | vanduo |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
8 riekės | dešra |
5 valgomieji šaukštai | žirneliai |
1 vienetas | geltonosios paprikos |
2 saujos | sūris |
4 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
5 gramai | sausų mielių |
1 žiupsnelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Keptos veršienos šlaunelės
- Kaukazo šašlykai
- Jautienos kotletai
- Šašlykai gurmanams
- Aštrus šašlykas
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Uzbekiškas šašlykas
- Netikras zuikis
- Įdaryti makaronai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Virtos kiaulės kojos
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Faršu įdarytos paprikos
- Bulvių patiekalas
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Vasaros šašlykas
- Troškinta jautiena su bruknėmis
Pica su saliami ir žirneliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Dešra,
8 riekės -
Žirneliai,
5 valgomieji šaukštai -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Sūris,
2 saujos -
Pomidorų padažas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Sausos mielės,
5 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Komentarai