
800 gramų | jautiena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Labiausiai vyniotiniams tinka šlaunies raumuo. Jis supjaustomas skersai skaidulų 0,5 cm storio griežinėliais. Jie išmušami kūjeliu ir, sudėjus įdarą, susukami.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių, susmulkintų lašiniukų, įmušamas kiaušinis, suberiami malti prieskoniai, druska, ir viskas gerai išmaišoma. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Troškinama uždengtame inde, pridėjus riebalų, įpylus sultinio, baigiant troškinti — grietinės.
Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus, pašildytame pusdubenyje. Prie jų tinka biri grikių košė, rauginti agurkai, krienai. Padažinėje duodamas padažas, kuriame vyniotiniai troškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos kiaulės kojos
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Grill dešrelės
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Italijos kukuliai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Karališkas kepsnys
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Pievagrybių apkepas
-
Guliašiukas
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Purienos
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
Jautienos vyniotiniai

- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 350 g lašiniukų, 300 g juodos duonos, kiaušinis, pusė stiklinės sultinio, 1—2 šaukštai tirpinto sviesto, 3 šaukštai grietinės.
Labiausiai vyniotiniams tinka šlaunies raumuo. Jis supjaustomas skersai skaidulų 0,5 cm storio griežinėliais. Jie išmušami kūjeliu ir, sudėjus įdarą, susukami.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių, susmulkintų lašiniukų, įmušamas kiaušinis, suberiami malti prieskoniai, druska, ir viskas gerai išmaišoma. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Troškinama uždengtame inde, pridėjus riebalų, įpylus sultinio, baigiant troškinti — grietinės.
Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus, pašildytame pusdubenyje. Prie jų tinka biri grikių košė, rauginti agurkai, krienai. Padažinėje duodamas padažas, kuriame vyniotiniai troškinti.
Komentarai (6)
-
rasa
2015-01-29 23:56
Reiks pabandyt