
800 gramų | jautiena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Labiausiai vyniotiniams tinka šlaunies raumuo. Jis supjaustomas skersai skaidulų 0,5 cm storio griežinėliais. Jie išmušami kūjeliu ir, sudėjus įdarą, susukami.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių, susmulkintų lašiniukų, įmušamas kiaušinis, suberiami malti prieskoniai, druska, ir viskas gerai išmaišoma. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Troškinama uždengtame inde, pridėjus riebalų, įpylus sultinio, baigiant troškinti — grietinės.
Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus, pašildytame pusdubenyje. Prie jų tinka biri grikių košė, rauginti agurkai, krienai. Padažinėje duodamas padažas, kuriame vyniotiniai troškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos šašlykas
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Aštroki šašlykai
-
Šveicariška veršiena
-
Kotletukai
-
Guliašiukas
-
Jautienos cimesas
-
Netikras zuikis
-
Netikras zuikis
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Įdaryta veršiena
-
Kiaulienos kotletai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kapota keri mėsa
-
Prancūziškas triušis
-
Škotiški kiaušiniai
Jautienos vyniotiniai

- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 350 g lašiniukų, 300 g juodos duonos, kiaušinis, pusė stiklinės sultinio, 1—2 šaukštai tirpinto sviesto, 3 šaukštai grietinės.
Labiausiai vyniotiniams tinka šlaunies raumuo. Jis supjaustomas skersai skaidulų 0,5 cm storio griežinėliais. Jie išmušami kūjeliu ir, sudėjus įdarą, susukami.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių, susmulkintų lašiniukų, įmušamas kiaušinis, suberiami malti prieskoniai, druska, ir viskas gerai išmaišoma. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Troškinama uždengtame inde, pridėjus riebalų, įpylus sultinio, baigiant troškinti — grietinės.
Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus, pašildytame pusdubenyje. Prie jų tinka biri grikių košė, rauginti agurkai, krienai. Padažinėje duodamas padažas, kuriame vyniotiniai troškinti.
Komentarai (6)
-
rasa
2015-01-29 23:56
Reiks pabandyt