Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.

Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
8 vienetai | kopūstai (lapai) |
500 gramų | veršiena (virta) |
6 vienetai | pomidorai |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Balta mišrainė
-
Burokėlių apkepas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Keptos cukinijos
-
Įdaryti griežčiai
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Apkepas „Vienas ir du“
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, lapai,
8 vienetai -
Veršiena, virta,
500 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-01 11:21
Skanu
-
rasa
2013-10-10 10:47
gal galima daryti ir su farsu?
-
bet
2013-10-08 11:57
kur tos veršienos gauti,juk visa išvaziuoja,mum nekliuna
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...