8 vienetai | kopūstai (lapai) |
500 gramų | veršiena (virta) |
6 vienetai | pomidorai |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | sviestas |
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų apkepas
- Duona įdaryti pomidorai
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Skaniausi kibinai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Kopūstų maltiniai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Romšteksas majonezo padaže
- Moliūginiai sklindžiai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Aštrios krevetės grilyje
- Kepti salierai
- Įdaryti pomidorai
- Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
- Pyragėliai su daržovėmis
- Brokolių apkepas
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, lapai,
8 vienetai -
Veršiena, virta,
500 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-01 11:21
Skanu
-
rasa
2013-10-10 10:47
gal galima daryti ir su farsu?
-
bet
2013-10-08 11:57
kur tos veršienos gauti,juk visa išvaziuoja,mum nekliuna