Kopūstų lapų apkepas su mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
8 vienetai kopūstai (lapai)
500 gramų veršiena (virta)
6 vienetai pomidorai
400 gramų sūris (fermentinis)
100 gramų majonezas
šiek tiek sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų lapų apkepas su mėsa

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.

Reklama:

Komentarai (5)


  • renata 2015-03-01 11:21

    Skanu


  • rasa 2013-10-10 10:47

    gal galima daryti ir su farsu?


  • bet 2013-10-08 11:57

    kur tos veršienos gauti,juk visa išvaziuoja,mum nekliuna


Daugiau receptų