Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.

Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | vištiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kukuliukai švediškai
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Šašlykai
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Musak
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Šašlykai alaus marinate
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kukuliai su padažu
-
Egzotiškas karbonadas
-
Garfildo lazanija
-
Jautienos kepsnys
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...