Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.

Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | vištiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Egzotiškas karbonadas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Armėniški arba mini mantai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Jautienos vyniotiniai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Virdžinijos kumpis
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Pikantiški veršienos kepsniai
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...