Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.

Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | vištiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta cukinija
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Jautienos maltinukai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kepta šoninė
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Naminiai kotletukai
-
Įdaryta veršiena
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Spanguolinis šašlykas
-
Avienos šašlykas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Karališkieji kotletai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Naminiai hamburgeriai
-
Buritos (burritos)
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Kotletai
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...