Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.

Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | vištiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Šašlykai alaus marinate
-
Pyragas su kukuliais
-
Įdaryta cukinija
-
Virtiniai su mėsa
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kotletukai ant laužo
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Nugarinė ant grotelių
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Guliašiukas
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Holishki (balandėliai)
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...