Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 vienetas | vištiena |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
| 250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo vyniotinis
-
Mineralinis šašlykas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Pyragas su mėsa
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kiškio kepsnys
-
Netikras zuikis
-
Basturma
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Troškinta triušiena
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Jautienos kukuliai
-
Kebabas ant iešmo
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Avienos kebabas
-
Vyniotinis Kubilas
-
Malta mėsa tešloje
-
Paprastasis guliašas
-
Jautienos vyniotiniai
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
