Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | vištiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Prancūziškas triušis
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Kepta jautiena
- Medžiotojų kepsniai
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Sultingi šašlykai
- Pievagrybių apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Kotletai
- Įdarytas netikras zuikis
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Neįprasti šašlykai
- Faršu įdarytos paprikos
- Mėsos - bulvių apkepas
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Blynai su kepenų įdaru
- Troškinta jautiena su bruknėmis
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...