Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | vištiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltiniai su grybų padažu
- Kepsniukai folijoje
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Įdarytas netikras zuikis
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsa su apelsinais
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Bifšteksas ant grotelių
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Guliašiukas
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Mėsos kukuliai
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Tradiciniai šašlykai
- Škotiški kiaušiniai
- Prancūziškas mėsos pyragas
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...