Maitiška bulvienė su širdimi
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | kiauliena ((širdis)) |
| 2 vienetai | bulvių ((vidutinės)) |
| 1 vienetas | morkos ((supjaustytos)) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 2 vienetai | grietinė |
| šiek tiek | krapai ((smulkinti)) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
2.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
3.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviška kopūstienė
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Trinta burokelių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Vitaminų sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Sojų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Sriuba "Sveikata"
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
Maitiška bulvienė su širdimi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, (širdis),
1 vienetas -
Bulvės, (vidutinės),
2 vienetai -
Morkos, (supjaustytos),
1 vienetas - Prieskoniai
-
Grietinė,
2 vienetai - Krapai, (smulkinti)
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
