Maitiška bulvienė su širdimi
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | kiauliena ((širdis)) |
| 2 vienetai | bulvių ((vidutinės)) |
| 1 vienetas | morkos ((supjaustytos)) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 2 vienetai | grietinė |
| šiek tiek | krapai ((smulkinti)) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
2.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
3.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sultinys
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Kopūstų sriuba
-
Charčio sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Sriuba "Charčio"
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sriuba "Korėja"
-
Morkų su obuoliais sriuba
Maitiška bulvienė su širdimi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, (širdis),
1 vienetas -
Bulvės, (vidutinės),
2 vienetai -
Morkos, (supjaustytos),
1 vienetas - Prieskoniai
-
Grietinė,
2 vienetai - Krapai, (smulkinti)
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
